Josep Maria Bartomeu respon a les preguntes dels més petits

Josep Maria Bartomeu respon a les preguntes dels més petits

El president del FC Barcelona ha participat a BTV en una entrevista peculiar realitzada pels nens i nenes de futbol sala de l’Associació Esportiva Les Corts-Ubae

Bromes, somriures i un ambient distès en una entrevista diferent per a Josep Maria Bartomeu. El president del FC Barcelona ha respost les preguntes d’un grup de nens i nenes de futbol sala de l’Associació Esportiva Les Corts-Ubae en l’emissió especial del programa La Porteria. L’entrevista ha format part de la iniciativa Versió BTV Escoles, promoguda per Barcelona Televisió, en què els alumnes d’una seixantena d’escoles de la ciutat s’han convertit en els conductors dels programes de la cadena.

Bartomeu i els jugadors i jugadores de l’equip del barri de les Corts han compartit una estona divertida per parlar del Barça. Un dels temes que han volgut plantejar al president del Barça feia referència a la seva trajectòria al Club: “Fa vuit anys que sóc al Club. Vaig començar el 2003 com a directiu del bàsquet i de l’handbol. El 2005 vaig marxar i, finalment, vaig tornar-hi el 2010”.

Els més menuts també s’han interessat per saber què fa abans d’un partit: “Primer us he de dir que sempre estem nerviosos. Dinem amb la directiva de l’equip rival i després parlem de les alineacions, dels jugadors que jugaran. Ens intentem calmar els nervis parlant entre nosaltres”. També, com a jugadors de futbol sala, els nens i nenes han volgut saber com es va crear la secció dins el Club: “Tot va començar amb una escola que va anar creixent any rere any. Fins que el 2004 vam decidir professionalitzar-la”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut