La Copa d’Espanya ja és aquí

La Copa d’Espanya ja és aquí

El Barça Lassa debutarà divendres a les 21.15 hores davant del Magna Gurpea

Dijous 10 de març, començarà la Copa d’Espanya i Guadalajara ha estat triada per ser la seu dels millors equips de la LNFS. El primer partit serà el Catgas Santa Coloma davant del Burela Pescados Ruben i el Barça Lassa de Marc Carmona serà l’últim equip en debutar a la competició i el seu rival serà el Magna Gurpea de Pamplona, divendres a partir de les 21.15 hores. Aquesta temporada, els catalans ja s’han vist dues vegades amb el conjunt navarrès (a la Lliga i a la Copa del Rei), i en totes elles, els blaugranes han sortit victoriosos.

Passat victoriós

El FC Barcelona Lassa viatjarà fins a terres castellanes dijous després de l’entrenament i l’objectiu és ben clar. Guanyar una competició que fa dos anys que se’ls ennuega. Després de vèncer durant tres temporades consecutives (Segòvia 2010-11, Logronyo 2011-12 i Alcalà d’Henares 2012-13), els culers van caure a les semifinals de la edició de Logronyo i la temporada passada van caure contra pronòstic davant del Jaén Paraíso Interior a la final.

Tot va començar amb una Copa d’Espanya

El primer gran triomf de l’equip de futbol sala va arribar la temporada 2010-11 quan els blaugranes van guanyar el primer títol de la seva història a Segòvia. A partir d’aquell moment, l’hegemonia culer al futbol sala espanyol va ser un fet i van encadenar tres Copes d’Espanya consecutives, tres Lligues, quatre Copes del Rei i dues UEFA Futsal Cup.

Bon moment

Els de Carmona arriben en un moment dolç a Guadalajara. Des del retorn per l’aturada de seleccions els resultats a la LNFS són excel·lents i prova d’això són les tres victòries en els tres partits disputats. Els blaugranes va vèncer a Santiago per 4-7, al Movistar Inter per 7-1 i als valencians del Llevant UD DM per 2-6 amb la sensació d’haver arribat al millor moment de joc de la temporada. Els blaugranes sumen sis partits consecutius guanyant i han igualat la millor ratxa de la temporada.

Els nens també a la Copa

Un dels al·licients de la Copa d’Espanya és la participació de l’equip infantil blaugrana. L’equip que dirigeix Xesco Cugat intentarà revalidar un títol que van guanyar la el curs passat i que va significar el tercer de manera consecutiva. De fet, són els únics campions des que la LNFS va decidir crear aquesta competició. El jugador culer Bernat Povill va ser escollit les darreres dues temporades l’MVP de la Mini Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut