Cop d’autoritat del Cadet B

Cop d’autoritat del Cadet B

L’equip entrenat per Cristian Catena supera per 5-0 la Rapitenca, segon classificat, en un molt bon partit i amplia a 12 punts el seu avantatge al capdavant de la Lliga

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA – CADET A

Continuen imparables (0-4)

Nou triomf del conjunt entrenat per Franc Artiga, que va superar amb autoritat el cinquè classificat, el Gimnàstic de Tarragona. Dzhoskun Temenuzkhov, Kun va inaugurar el marcador al minut 12 i, tot seguit, Guillem Micó va eixamplar la diferència un minut després. Sergio Gómez, de penal, va sentenciar el partit al minut 34 i novament Kun va arrodonir el marcador amb la seva segona diana del matx (min 58) i la número 25 de la temporada, que li permet liderar la classificació del màxim golejador de la Lliga. Amb aquest triomf, el Cadet A es manté líder amb 58 punts, un més que l’Espanyol, i 19 victòries en 21 partits, un menys que el seu rival blanc-i-blau. El Barça disputarà el seu partit ajornat de Lliga el 6 d’abril a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Gimnàstic de Manresa.

 

CADET B – RAPITENCA

Cop d’efecte contra el segon classificat (5-0)

Victòria inapel·lable dels nois de Cristian Catena, en un partit que van decidir al començament de la segona meitat. Després d’un primer temps força igualat en què no es va moure el marcador, l’equip blaugrana va anar a totes a la represa i va trobar el seu premi. A la primera jugada del segon període, Nils Mortimer va aprofitar una errada de la defensa visitant i va inaugurar el marcador (min 41). Sense temps a perdre, Jaume Cuéllar va anotar el segon gol després de rematar una jugada plena de rebots defensius (min 44). Amb la Rapitenca superada per la situació, Nils va eixamplar la diferència, de penal, al minut 46, i ja suma 21 gols en la competició.

Després del 3-0, el Cadet B va dominar a plaer la situació, i Iván Bravo al minut 64 va anotar el quart. Konrad de la Fuente va arrodonir el marcador a tres minuts del final, i va anotar a plaer el cinquè i definitiu gol. El Cadet B, d’aquesta manera, consolida el seu liderat i la seva superioritat a la categoria Preferent. Suma 60 punts i ha guanyat els 20 partits del campionat que s’han disputat fins ara, amb 91 gols a favor i únicament 12 en contra. Els blaugranes avantatgen en 12 punts, precisament, la Rapitenca.

 

INFANTIL A – VILANOVA I LA GELTRÚ

Segona part d’enorme efectivitat (10-0)

Tot i ser un matx entre el primer i l’últim classificat de la Lliga de Divisió d’Honor Infantil, els blaugranes es van trobar amb força complicacions a la primera part per superar els del Garraf. Malgrat tot, els homes dirigits per Carles Martínez van aconseguir guanyar per 10 a 0. Al primer temps els gols de Pablo Moreno, el màxim golejador de l’equip, i Martí Riera van trencar la bona defensa del Vilanova i van permetre encarar la segona part amb més tranquil·litat.

Després del descans, l’estratègia va ser determinant, ja que gràcies als serveis de cantonada van arribar dos gols més, obra de Ricard Cartañà i, novament, Pablo Moreno. El davanter va acabar de despertar gràcies al seu segon gol i va aconseguir anotar el cinquè i el sisè del seu equip. Tres gols en tres minuts per sentenciar el matx. El setè també va ser obra seva. 55 gols aquesta temporada per Pablo Moreno. La sentència la van posar Antonio Roca, Anwar Mediero i Mikel Martínez. Gràcies a aquest triomf, l’Infantil A es manté líder de la categoria amb 61 punts, 8 més que l’Espanyol, el segon classificat. Els de Carles Martínez han guanyat 20 partits en 22 jornades i ja sumen 114 gols i només 11 en contra.

 

RAPITENCA- INFANTIL B

Líders malgrat no passar de l’empat (0-0)

Als nois dirigits per Sergi Milà no els va somriure la fortuna en atac i no van aconseguir perforar la porteria rival tot i disposar de bones oportunitats; van empatar a zero en la seva visita al camp de la Rapitenca. Els blaugranes, no obstant, es mantenen líders del seu grup de la Preferent Infantil amb 53 punts aconseguits en 20 partits, dels quals n’han guanyat 17, n’han empatat dos i n’han perdut únicament un. Els de Sergi Milà tenen dos punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Cornellà C. La propera jornada reben la visita de la Damm B, l’únic equip que ha estat capaç de derrotar-los a la primera volta (3-2).

 

JÀBAC I TERRASSA – ALEVÍ A

Nova demostració de potencial ofensiu (1-7)

L’Aleví A, equip entrenat per Marc Serra, es consolida com el conjunt del futbol formatiu blaugrana amb el balanç ofensiu més demolidor. Aquest cap de setmana van superar la Unió Jàbac i Terrassa per 1 a 7, tot i que els locals es van avançar al minut 2. Els gols han estat obra d’Aleix Garrido i Pol Melet per partida doble, Pablo Páez, Roger Hernández i Antonio Caravaca. Aquesta nova victòria, la número 22 en el mateix nombre de partits disputats, consolida el liderat de l’Aleví a la Lliga Preferent amb 66 punts i l’estratosfèrica xifra de 217 gols a favor, una mitjana de gairebé 10 per partit, i només 14 en contra. Els blaugranes avantatgen en 8 punts al segon classificat, la Damm B.

 

SANT ANDREU – ALEVÍ B

Domini aclaparador a domicili (2-6)

Nova victòria dels nois de Jordi Font, que continuen el seu pols amb l’Espanyol A al capdavant de la taula. Aquest cap de setmana van sumar un nou triomf a casa del Sant Andreu per 2-6. El conjunt blaugrana va sentenciar el matx a la primera meitat, en la qual va anotar cinc dels sis gols. Narcís Costa al minut 8, Joan Gázquez (min 21), Sergi Oriol (min 24), Pablo Meléndez (min 28) i de nou Gázquez (min 29) van assegurar la victòria al primer temps.

A la segona part, l’equip va abaixar el pistó, i Escribà va anotar el gol de l’honor andreuenc al minut 44. El local Joel Gómez va introduir la pilota a la seva porteria en una acció desafortunada que va ampliar l’avantatge blaugrana. I al minut 52, Piferrer va maquillar el resultat. Amb aquesta victòria, l’Aleví B és segon amb 63 punts, a un de l’Espanyol que ha jugat un partit més.

 

ALEVÍ C – SANTBOIÀ

Golejada per continuar líders (5-0)

Els nois dirigits per Òscar Jorquera van superar el Santboià per 5 gols a 0 en un bon partit i, d’aquesta manera, asseguren mantenir-se líders una altra setmana. Kevin Lamar Kelley, amb un doblet (min 5 i min 11), Tomàs Carbonell (min 35), Pau Ortega (min 47) i Pau Fernández (min 53) van ser els golejadors del partit. Amb aquest triomf, l’Aleví C segueix líder del Grup 1 de la Primera Divisó amb 54 punts i 17 triomfs en 20 partits. Els blaugranes superen en 4 punts el segon classificat: el Cornellà C.

 

ALEVÍ D –SANTA EULÀLIA

Victòria incontestable (11-0)

El conjunt entrenat per Daniel Horcas ha fet gala de la seva superioritat contra el Santa Eulàlia, que no ha arribat a incomodar la porteria defensada per David Antúnez. Íker Sánchez, Roger Coll, Izan Sánchez i Elliot Cervellera, amb un doblet cadascú, i Jan Molina, Joan Anaya i Àlex Castany van ser els encarregats d’anotar els gols de la victòria. L’Aleví D segueix líder de la categoria amb 52 punts, amb 17 victòries en 19 partits i 124 gols a favor. Els blaugranes, que avantatgen en dos punts el segon classificat, el Vila Olímpica, jugaran aquest proper dimarts, 15 de març, a les 19.15 h al camp 8 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper el partit ajornat de la divuitena jornada de Lliga contra la PB Collblanc Sants.

 

BENJAMÍ A –SANT ANDREU

No hi ha qui els pari (5-0)

Nova jornada de campionat de la Lliga Preferent i una nova casella en verd al calendari del Benjamí A. Els nois de Jordi Pérez han sumat la victòria 22 en 22 partits i mantenen el seu domini de la categoria amb mà de ferro. Aquest cap de setmana, els blaugranes van superar el tercer classificat, el Sant Andreu, per 5 gols a 0. Jan Quiles, amb un doblet (min 4 i 30), Pol Montesinos (min 19), Héctor Fort (min 27) i Marc Guiu (min 36) van ser els encarregats de certificar la victòria amb les seves dianes. Aquest triomf confirma la superioritat del Benjamí A dins la categoria: suma 66 punts, tots els possibles aquesta temporada, i ha fet 162 gols. L’avantatge que els jugadors entrenats per Jordi Pérez tenen respecte al segon classificat, el Cornellà, és de 16 punts.

 

CAN RULL RÓMULO TRONCHONI – BENJAMÍ B

Continuen creient (0-2)

Victòria molt treballada del conjunt entrenat per David Sánchez contra el cuer de la categoria per 0 gols a 2. Daniel Tristan Gudjohnsen (min 27) i Sergi Portales, en pròpia porta (min 35), han aconseguit decantar la balança en favor dels blaugranes. Amb aquest resultat, el Benjamí B es manté en 4a posició amb 51 punts, a vuit del liderat i a només un de la segona i la tercera posició. Els blaugranes han guanyat 16 dels 22 partits que han disputat, en què han aconseguit fer 86 gols.

 

BENJAMÍ C – CORNELLÀ

El líder guanya a la Ciutat Esportiva (1-4)

El Cornellà va ampliar el seu avantatge al capdavant del Grup 1 de Primera Divisió Benjamí en guanyar per 1 gol a 4 els nois dirigits per Albert Puig. Els visitants, un any més grans que els blaugranes, es van avançar per dos gols al marcador i Marc Bernal (min 32) aconseguia retallar distàncies per als blaugranes en un extraordinari llançament de falta, però el Cornellà va reaccionar i amb dos gols més va assegurar el triomf. Els jugadors entrenats per Albert Puig són segons a la classificació, just vuit punts per darrere del rival d’aquest cap de setmana, amb 52 punts en 20 partits, dels quals n’han guanyat 17 amb 113 gols a favor.

El Benjamí C jugarà el proper dimarts, 15 de març, a les 18.50 h contra el Ciudad Cooperativa un nou partit de la Lliga de Primera Divisió de Futbol 7, ja que els nois d’Albert Puig marxen el proper cap de setmana a Guadalajara per jugar la Trillo Cup. El Barça jugarà al Grup 1 contra el Rayo Vallecano, l’Arganda, l’Sporting Hortaleza i el Rayo Illescas. El Reial Madrid, el Benfica i l’Atlètic de Madrid també juguen aquest torneig.

 

SANTA EULÀLIA – BENJAMÍ D

Primera derrota de la temporada (4-2)

Els nois dirigits per Alexis Pintó varen veure com el seu 18 de 18 queia amb la derrota a Hospitalet de Llobregat contra el Santa Eulàlia. Els blaugranes perdien ja per 4 gols a 0 quan Albert Navarro i Iker del Moral van fer les dianes del Benjamí D. Héctor Pantaleón va ser el més destacat del conjunt rival amb un triplet. Tot i aquesta derrota, els blaugranes són segons amb 51 punts, a tres punts del Martinenc, en 18 partits, dels quals n’han guanyat 17 amb 127 gols a favor. Els blaugranes tenen dos partits menys que el líder. Aquest proper dimarts, 15 de març, el Benjamí D jugarà al Municipal Sagnier contra el Prat, tercer classificat, a les 19.30 h el partit ajornat de la desena jornada de Lliga.

 

SANT ANDREU DE LA BARCA – PREBENJAMÍ

Gran victòria al camp d’un rival directe (0-3)

La lluita pel títol de Lliga del Prebenjamí passava per vèncer al camp del tercer classificat del Grup 4 de la Segona Divisió Benjamí. Els jugadors entrenats per Juan Antonio Gil van superar el Sant Andreu de la Barca per 0 a 3 gràcies als gols anotats per Nuhu Fofana (min 14) i Carlos Gutiérrez (min 27 i 28), que va tancar un partit molt ben jugat amb un doblet. Amb aquest triomf, i encara amb dues jornades pendents respecte als seus principals rivals, el Prebenjamí és segon a la classificació, a dos punts de l’Escola de Futbol Gavà, amb 43 punts, amb 14 victòries obtingudes en 18 partits i un total de 83 gols a favor. El Prebenjamí jugarà el dimecres 16 de març, a les 19 h contra el Cornellà H, quart classificat, el partit ajornat de la desena jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut