VRAC Quesos Entrepinares, 45 – FC Barcelona, 12: El Barça no pot culminar la sorpresa

Tot i dominar al marcador durant els primers 30 minuts de partit, el Barça no pot guanyar el líder

Tot i que el Barça coneixia la dificultat del partit davant del líder, el matx va començar de manera molt positiva per als interessos culers. Al minut sis Juan Pablo Garcia va anotar un assaig que va avançar els nois de Ricardo Martinena. Els blaugranes van mantenir-se per davant al marcador els primers 30 minuts de joc, però un assaig transformat passada la mitja hora i un altre al 37 amb la transformació van deixar el marcador en 12-5 abans de marxar als vestidors. Abans, però, els culers van tenir una oportunitat d’anotar, però la defensa dels locals ho va impedir.

Segona part sense història

Després del recés, els de Valladolid van sortir amb la idea d’eixamplar les diferències, i ho van aconseguir ben aviat. Al minut sis ja havien anotat dues vegades i deixaven el marcador en un clar 24-5. Tot i els esforços blaugrana, el VRAC Quesos Entrepinares va imposar la seva força i qualitat i va anotar tres assajos més per sentenciar l'enfrontament. Al final del matx Noel Marx va poder escurçar les diferències amb un assaig que ell mateix va transformar.

La salvació, més a prop

Tot i que l’equip és conscient que el seu objectiu és mantenir la categoria –un objectiu que està a només tres victòries–, els blaugranes encara tenen opcions per entrar al play-off de Lliga. Per això el pròxim partit serà clau per als catalans, que jugaran a casa davant l’Alcobendas Rugby, cuer de la classificació, el dissabte 19 de març a les 16.30 h.