Jaka Lakovic i Lubos Barton parlen del clàssic del dijous al Palau

Jaka Lakovic i Lubos Barton parlen del clàssic del dijous al Palau

El base eslovè i l’aler-pivot txec destaquen que un clàssic sempre és un partit “especial” i que el Barça Lassa pot capgirar la classificació d’aquest Top 16

Malauradament no podran viure una nova nit europea al Palau, ja que el seu equip, el FC Barcelona Lassa B, estarà de viatge a Palència, on juguen un nou partit de LEB Or. Jaka Lakovic i Lubos Barton en van viure uns quants de clàssics i saben sobradament que “és un partit diferent”. El d’aquest dijous el seguiran des de fora, però amb la mateixa il·lusió que quan eren ells els grans protagonistes.

En mans del Barça

Jaka Lakovic i Lubos Barton tenen clar que la classificació per als quarts de final “és a les mans del Barça”. Lakovic comenta que “encara queden quatre partits per jugar-se i la classificació depèn del propi Barça. Si guanya dijous tindrà moltes opcions”.

Per la seva banda, Barton comenta que als clàssics “no hi ha dinàmica que valgui. Per molt que un estigui millor que un altre, no és determinant en aquest tipus de partits.”  

La tensió, una arma de doble full

“Aquest tipus de partits solen tenir molta tensió. Qui la sàpiga gestionar millor tindrà molt guanyat”, comenta Lubos Barton. En aquest sentit, Lakovic té molt clar que el factor Palau sí que pot ser determinant: “Si el Palau està com l’altre dia contra el CSKA serà difícil perdre. Evidentment que no sumen punts, però la seva empenta és vital.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut