El Juvenil A encara el tram final de Lliga en bona dinámica abans del derbi

El Juvenil A encara el tram final de Lliga en bona dinámica abans del derbi

Els de Gabri acumulen quatre victòries consecutives i vuit partits de Lliga sense perdre on han sumat 16 punts en les últimes sis jornades, l’equip més en forma amb l’Espanyol

Després de l’eliminació europea a quarts de final contra l’Anderlecht, els de Gabri es van sobreposar amb una victòria al camp de l’Stadium Casablanca (2-3) gràcies a un doblet de Carles Pérez, màxim golejador a la Lliga amb nou gols, i de Paik. A més, la bona noticia va ser la tornada de Carbonell, que va poder jugar uns minuts després d’estar tres mesos lesionat.

Aquest diumenge, derbi contra l’Espanyol a casa

Els nois de Gabri rebran aquesta setmana a l’Espanyol, actual líder de la classificació, al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper diumenge a les 12 hores (en directe per Barça TV). La passada jornada van retallar punts al tercer classificat, la Damm, després de l’empat dels cervesers i la victòria blaugrana. Ara els separen set punts, a falta de cinc partits de Lliga i on el Barça encara ha de visitar el camp de la Damm. Aquest diumenge a més del derbi entre Barça i Espanyol, el Mallorca rep a la Salle i la Damm visita el camp del Sant Andreu. I és que la tendència és favorable als de Gabri, que han sumat 16 punts en els últims sis partits, igual que l’Espanyol, dos més que el Mallorca (14) i cinc més que la Damm (11).

Les últimes cinc jornades del Barça a la Divisió d’Honor juvenil:

J.26 FCB Espanyol
J.27 Damm FCB
J.28 FCB At. Balears
J.29 San Francisco FCB
J.30 FCB Sant Andreu
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut