Opcions als socis per viatjar al Vicente Calderón amb autocar i tren

Opcions als socis per viatjar al Vicente Calderón amb autocar i tren

Els preus del viatge per a socis són de 29,50 euros en bus i de 99 euros en AVE

El FC Barcelona, a través d'FCBViatges, ofereix uns preus molt econòmics per a tots els socis i aficionats que vulguin viatjar amb autocar i tren a Madrid per presenciar el partit de tornada dels quarts de final de l’Atlètic de Madrid-FC Barcelona, que se celebrarà el dimecres 13 d’abril (20.45 hores).

La primera opció, més econòmica, és el viatge en autocar, a un preu de 29,50 euros. Els socis que ho desitgin també poden optar pel tren, amb un viatge d’anada i tornada en AVE el mateix dia al preu de 99 euros.

El Club també ofereix opció de viatge a penyistes (35,50 euros en autocar i 145 en AVE) i a no socis acompanyants (44 euros en autocar i 181 en AVE).

La data límit per a fer la inscripció és l’11 d’abril a les 17 hores per les peticions de viatge en autocar i el  8 d’abril a les 12.00 hores pel viatge en tren. En totes dues opcions, el viatge està garantit i no hi ha risc de que ningú es quedi sense plaça.

[[BOTOVERMELL::Halcón Viajes++FES LA RESERVA::http://www.halconviajes.com/viajes_mp/servlet/V3/ofertas-metodo-doHomeV3-login-FCBVIATGES-CUARTOS%20DE%20FINAL%20CHAMPIONS%20LEAGUE%20EN%20TREN-tipoProducto-V3-codigo-21653-ofertas.do::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Per a més informació, vegeu els plans de viatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut