Detall de solidaritat del Barça al Torneig MIC

Detall de solidaritat del Barça al Torneig MIC

El Cadet A entrega una placa a l’equip belga del KAS Eupen i guarda un minut de silenci amb ells a la porta de l’hotel de Lloret de Mar en suport a les víctimes de l’atemptat de Brussel·les

Moment molt emotiu el que s’ha viscut aquest matí al Torneig MIC. El Cadet A de Franc Artiga, i la resta d’equips participants que s’allotgen a Lloret de Mar, han rebut a la porta de l’hotel als membres de l’expedició del KAS Eupen, el club belga afectat pels atemptats de Brussel·les, i els hi han dedicat un fort aplaudiment després de viatjar 16 hores en autocar per poder disputar el torneig. Ha estat un moment humà inoblidable que ha culminat amb el minut de silenci que han guardat tots junts en memòria de les víctimes mortals.

El Barça ha volgut reconèixer el gran esforç que ha fet l’equip belga per continuar amb la normalitat, tot i el cop anímic que han suposat els atemptats. El conjunt blaugrana ha fet entrega d’una placa per expressar la seva solidaritat, entre els aplaudiments de tots els jugadors. Després, els futbolsites del Barça i els del KAS Eupen s’han fotografiat a les portes de l’hotel on conviuran aquest torneig MIC 2016, que s’ha inaugurat aquest matí a l’estadi de Montilivi, de Girona, i on també s’ha guardat un emotiu i respectuós minut de silenci.  

Es trobaven a l’aeroport

Els 20 jugadors del cadet del KAS Eupen, més els tècnics i les seves famílies, es trobaven al mateix aeroport de Zevantem quan es va produir l’explosió. Ningú va resultar ferit, però les escenes que van viure van ser tan dures que algun jugador, molt afectat, ha pres la decisió de no viatjar a Catalunya.

Franc Artiga: “Ha estat un moment molt emocionant. Els nostres jugadors han tingut un comportament extraordinari”

Tot i això, l’equip belga va decidir que el millor pels nois era continuar amb la normalitat i ahir per la nit van agafar un autocar al mateix aeroport que els ha portat després de 16 hores de viatge fins a Lloret de Mar, on han rebut una càlida rebuda per part  dels jugadors del FC Barcelona i de la resta d’equips del torneig. “Ha estat un moment molt emocionant. Els nostres jugadors han tingut un comportament extraordinari amb aquests nois que han decidit participar al MIC tot i la dura experiència que van viure ahir a l’aeroport de Brussel·les. Crec que tots ens podem sentir molt orgullosos dels nostres jugadors”, explica el tècnic del Cadet A, Franc Artiga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut