L’Argentina de Messi remunta i supera Xile (1-2)

L’Argentina de Messi remunta i supera Xile (1-2)

El ‘10’ blaugrana ha contribuït al triomf argentí amb l’assistència del segon gol, obra de Mercado, en el duel de classificació per al Mundial 2018

Aquest dijous s’han vist les cares Leo Messi i Claudio Bravo en un interessant duel de classificació per al Mundial 2018. L’Argentina i Xile s’han enfrontat a l’Estadio Nacional de Santiago de Xile, i n’ha sortit vencedor el ‘10’. Els dos blaugranes han capitanejat els seus respectius combinats en un partit que s’ha decidit a la primera part. Mascherano, per la seva banda, no ha pogut jugar per sanció.

Els xilens s’han avançat molt aviat (minut 10) en el marcador gràcies a un gol de Gutiérrez a la sortida d’un córner. L’Argentina, que necessitava el triomf per mantenir-se a prop de la zona alta al grup de classificació mundialista, ha reaccionat ràpidament. Di María, en el 19’, ha igualat el matx amb un precís xut de rosca. Amb la igualtat a l’electrònic, aleshores, ha aparegut Leo Messi. El ‘10’ ha recollit una pilota a l’interior de l’àrea i ha assistit perquè Mercado, a plaer, certifiqués davant de Claudio Bravo la remuntada del conjunt dirigit per Gerardo ‘Tata’ Martino.

No s’havia arribat a la mitja hora de joc, però el marcador ja no es mouria més. Messi ha liderat l’Argentina en la fase final de control del joc, i l’albiceleste ha sumat tres punts molt necessaris. Ara els de Martino tenen 8 punts, i superen a la classificació el combinat xilè (7).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut