L’Infantil A guanya el Torneig MIC

L’equip de Carles Martínez s’imposa per 3-2 a l’Espanyol en una gran segona part en la que han remuntat un 0-2 advers amb gols d’Àlex Rico, Pablo Moreno i Ilaix

L’Infantil A ha revalidat títol al Torneig MIC. L’equip que dirigeix Carles Martínez s’ha imposat aquest matí a l’RCD Espanyol per 3-2 en la final que s’ha disputat a l’estadi de Montilivi de Girona. És el segon títol que obté l’FC Barcelona en aquest prestigiós torneig després del triomf aconseguit per l’Aleví A ahir dissabte contra el Reial Madrid (2-0). Un èxit col·lectiu del futbol formatiu blaugrana amateur que també ha tingut recompensa a nivell individual. Els blaugranes Sergio Gómez, Pablo Moreno i Adrià Capdevila han estat escollits els millors jugadors del Torneig MIC 2016 a les categories cadet, infantil i aleví, respectivament.

L’Infantil A ha patit per guanyar aquest MIC. Dos errors en defensa els han aprofitat els jugadors blanc-i-blaus Brian Peña (m. 11) i Samba Kante (m. 26) per fer el 0-2. El Barça estava, per tant, obligat a jugar contra un marcador advers quan només quedaven 24 minuts de partit ja que al MIC els partits d’infantils són de 25 minuts per part. Però els blaugranes, lluny de llençar la tovallola, han signat un segon temps extraordinari. Per emmarcar. De llibre. Àlex Rico, el capità, ha fet l’1-2 de cap a la sortida d’un córner (m. 29) i Pablo Moreno, al més pur estil de davanter centre trencador, ha anotat l’empat al minut 39 en una jugada on ha estat capaç de rematar entre dos defenses de l’Espanyol. Quan només quedaven tres minuts pel final ha estat Ilaix qui ha fet, en una jugada individual, el 3-2 definitiu amb un xut creuat des de fora de l’àrea molt ajustat al pal dret del porter. Tant l’entrenador, Carles Martínez, com els jugadors han volgut dedicar la victòria a Johan Cruyff en un cap de setmana on el futbol formatiu blaugrana ha demostrat que està en un estat de forma envejable.