La premsa internacional elogia el FC Barcelona i Leo Messi

La premsa internacional elogia el FC Barcelona i Leo Messi

La gran actuació del Barça aquest dimarts a la nit en la victòria a la Champions League davant l’Arsenal protagonitza els mitjans globals

L’actuació brillant del FC Barcelona aquest dimarts a Londres en l’anada dels vuitens de final de la Champions League va ser un dels duels més destacats d’un conjunt d’enfrontaments d’altura. Pel que fa a l’apartat individual, Leo Messi –que va marcar els dos gols– va eclipsar, una vegada més, totes les mirades amb una gran actuació digna de la seva categoria de millor jugador del món.

Després de la victòria per 0-2 del Barça davant l’Arsenal, la premsa internacional es mostra efusiva en el seu reconeixement de l’excepcional joc dels blaugranes i de Messi.

A continuació expliquem el més destacat de la premsa mundial:

  • The Guardian destaca l’home del partit en la seva notícia principal de dimecres al matí dedicada al futbol, titulada “L’excepcional Lionel Messi deixa l’Arsenal a l’espera d’un miracle”, una gran manera de definir el partit d’ahir.
  • The Daily Mail, que va entrevistar el president Josep Maria Bartomeu abans del partit, estén l’apreciació del partit d’aquest dimarts a través de la seva pàgina d’esports. “És per això que és el núm. 1: un doblet de Messi deixa l’Arsenal vora de l’eliminació amb una gran exhibició del trident”, es pot llegir al titular en negreta.
  • The Independent utilitza un honest i explicatiu titular que serveix de crònica del mateix partit: “Uns màgics Messi i Barça deixen fora de lloc l’Arsenal a l’Emirates”. La seva anàlisi del partit ha deixat una de les frases curioses de Londres utilitzant un joc de paraules: “Els gunners, simplement incapaços de tenir en compte la diferència de qualitat”.
  • ESPN FC dels Estats Units titula la seva notícia principal de futbol “El Barça contraresta l’Arsenal”, en referència al joc de transició que l’Arsenal va intentar i que el trident del FC Barcelona va executar a la perfecció per obrir el marcador al minut 71, una jugada que deixava veure els gunners cansats i derrotats.
  • “Contra el Barcelona, l’Arsenal es dóna per vençut amb dos gols i probablement perd tota l’esperança”. Sam Borden, de The New York Times, va utilitzar un to més pessimista destacant la poca eficàcia dels davanters gunners fora de casa, fet que dificulta les coses a l’Arsenal de cara a la tornada al Camp Nou.
  • Tornant a Europa, la versió impresa del diari esportiu francès L’ÉQUIPE dedica un generós espai de la seva pàgina principal a Lionel Messi i al FC Barcelona, juntament amb una sola paraula imponent com a titular: “Irresistibles”. La notícia es pot llegir aquí.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut