Els reptes superats de Messi

Els reptes superats de Messi

El crac argentí segueix augmentant la seva llista interminable de rècords i contra l’Arsenal en va superar dos de cop: batre a Cech i marcar a l’estadi del conjunt londinenc

No hi ha partit en què Leo Messi deixi de batre algun registre. I és que sembla que l’astre blaugrana s’ha proposat batre tots els rècords possibles. A banda de ser l’artífex del millor Barça de la història i guanyar tots els títols possibles, també és capaç de trencar amb tots els registres individuals preestablerts en el món del futbol. El crac argentí  va arribar a l’Arsenal Stadium sabent que tenia reptes per superar. Un d’ells batre a Peter Cech. Un porter amb el qual s’hi havia afrontat fins a sis vegades – totes elles amb el Chelsea- i a qui mai havia aconseguit marcar. Amb els dos gols, Messi va augmentar la seva envejable llista de registres superats que tot seguit repassem:

Batre Cech

Aquest dimarts, però, Messi no va perdonar i va aparèixer en el moment que més se’l necessitava per encarar l’eliminatòria de vuitens de final. I no només en va fer un, sinó que va marcar-ne dos. El primer amb molta qualitat després de resoldre magistralment un contracop de manual blaugrana. I el segon de penal que servia per posar un 0-2 brillant i que significava també trencar amb l’espina del penal errat contra Cech el 2012 al Camp Nou. Així doncs, 545 minuts després Messi superava el porter xec.

Marcar a l’Arsenal Stadium

Leo Messi havia visitat dues vegades l’estadi de l’Arsenal. I en les dues anteriors no havia aconseguit marcar, ni tan sols guanyar. Ben diferent dels duels contra el conjunt londinenc al Camp Nou, on sempre li ha marcat. La nit més recordada la del pòquer del curs 2009/10. Aquest dimarts, però, amb el seu doblet a Cech va trencar el malefici.

Marcar a Londres en eliminatòria

Tot i que Messi sí que havia marcat a Londres a la final de la Champions el 2011 contra el Manchester United (3-1), el cert és que encara li faltava marcar un gol a la capital londinenca en eliminatòria de Lliga de Campions. Després de les visites a Stamford Bridge els cursos 2005/06  (1-2), 2006/07 (1-0), 2008/09 (1-1) i 2011/12 (1-0) i dels duels a l’Arsenal Stadium els anys 2010 (2-2) i 2011 (2-1) aquest dimarts ho va assolir.

Equip més golejat a la Champions

Leo Messi ha marcat un total de 82 gols a la màxima competició continental. Tots ells els ha aconseguit després de batre 25 equips diferents. Amb els dos gols d’aquest dimarts, l’Arsenal s’ha convertit, juntament amb el Milan, amb l’equip que més gols li ha marcat a la Champions amb un total de vuit.

Gol 10.000

No és casualitat que Messi hagi estat l’home que ha firmat el gol 10.000 de la història del FC Barcelona. Només els cracs aconsegueixen aquest tipus de privilegis i Leo Messi és especial. I és que no només és l’autor del gol 10.000 sinó que també ho va ser del 9.000. Un rècord que només ell ha estat capaç d’assolir. Un jugador de llegenda que no té aturador. Cada vegada queden menys rècords per aconseguir, però encara en queden i Messi ho sap. Quin serà el següent?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut