Cap de setmana amb doble cita futbolística al Mini i al Camp Nou

Cap de setmana amb doble cita futbolística al Mini i al Camp Nou

El Miniestadi acollirà diumenge el partit entre el Barça Femení i l’Athletic Club (12.00 hores) i el Camp Nou rebrà la visita del Sevilla en un cap de setmana molt atractiu per al barcelonisme

Cap de setmana amb màxima activitat esportiva al FC Barcelona, amb partits clau per als diferents equips. Dissabte els jugadors de Marc Carmona rebran al Palau Blaugrana el Movistar Inter (13.00 hores) en un enfrontament directe per retallar distàncies al capdavant de la classificació. Alhora, la secció d’hoquei patins disputarà les semifinals de la Copa del Rei a Reus davant el Noia Freixenet (19.00 hores).

Diumenge hi haurà doble cita futbolística per als seguidors blaugrana: al Miniestadi amb el Barça Femení (12.00 hores) en l’important enfrontament davant l’Athletic Club, i al Camp Nou (20.30 hores), on els jugadors de Luis Enrique s’enfrontaran al Sevilla FC.

A continuació detallem l’agenda del cap de setmana del FC Barcelona:

Divendres 26 de febrer

20.45 hores: FC Barcelona Lassa – Olympiakos (bàsquet). Els jugadors de Xavi Pascual tenen un important partit corresponent a la jornada 8 de l’Eurolliga davant el conjunt grec. En directe per Esport 3 i C+ Deportes.

Dissabte 27 de febrer

13.00 hores: FC Barcelona Lassa – Movistar Inter (futbol sala). Els homes de Marc Carmona es veuran les cares amb el conjunt madrileny en una gran oportunitat dels blaugranes per retallar distàncies respecte al primer classificat de la LNFS. En directe per Esport 3.

19.00 hores: FC Barcelona Lassa – Noia Freixenet (hoquei patins). El conjunt blaugrana s’enfrontarà al Noia Freixenet en les semifinals de la Copa per tal d’accedir a la final de la competició del KO. En directe per Esport 3. En cas d’accedir a la final, el Barça Lassa jugaria diumenge a les 16.00 hores.

21.00 hores: FC Barcelona Lassa – Bada Osca (handbol). Els homes de Xavi Pascual s’enfrontaran al setè classificat en el partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga Bauhaus Asobal.

Diumenge 28 de febrer

12.00 hores: FCB Femení – Athletic Club. Les jugadores de Xavi Llorens tenen un important compromís davant el primer classificat. Les blaugranes es podrien situar a un punt del conjunt basc en cas de victòria.

17.00 hores: Alcoià - Barça B. L’equip dirigit per Gerard López buscarà la setena victòria consecutiva en Lliga.

19.30 hores: CAI Saragossa – FC Barcelona Lassa. El conjunt dirigit per Xavi Pascual viatjarà a Saragossa per mantenir la bona trajectòria en la Lliga Endesa i sumar la 19a victòria. En directe per C+ Deportes.

20.30 hores: FCB – Sevilla. El primer equip rebrà la visita del conjunt andalús amb l’objectiu de mantenir l’avantatge al capdamunt de la classificació. En directe per C+ Liga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut