FC Barcelona - Sevilla FC: La ratxa d’imbatibilitat, a prova

FC Barcelona - Sevilla FC: La ratxa d’imbatibilitat, a prova

(20.30 hores, C+Partidazo) Els de Luis Enrique reben l’últim equip que els ha guanyat i el futur rival a la Copa amb l’objectiu d’igualar el rècord de 34 partits sense perdre

El Camp Nou té l’oportunitat d’acollir una nova fita del Barça de Luis Enrique. En cas de guanyar o empatar el duel d’aquest diumenge (20.30 hores, C+ Partidazo) contra el Sevilla, s’encadenaran 34 partits sense perdre. És a dir, s’igualaria el rècord històric al futbol estatal (propietat del Reial Madrid 1988/89). Assolir aquest fet no serà gens fàcil, ja que el rival té el privilegi de ser l’últim equip que pot presumir d'haver guanyat el Barça (2-1). D’aquell 3 d’octubre ha passat tota una volta d’una Lliga que el Barça domina amb coixí (cinc punts més que l’Atlètic i nou per sobre del Reial Madrid).

El Sevilla d’Unai Emery, que ja va crear dificultats a la final de la Supercopa d’Europa (5-4), també serà el rival a la final de Copa. El precedent de la cita al Vicente Calderón es viurà, doncs, aquest diumenge amb l’objectiu d’allargar l’excel·lent moment de l’equip de Luis Enrique. El tècnic asturià ha alertat, en roda de premsa, que es tracta “d’un duel contra un rival de la zona alta, que ens exigirà i que ha millorat respecte de la primera volta”. El preparador blaugranaha ha facilitat aquest diumenge la llista de convocats, en la qual no hi figuren Masip, Douglas, Sandro, Adriano i Vermaelen, a banda del lesionat Rafinha. La resta estaran tots a disposició del tècnic asturià per buscar un triomf vital per seguir liderant amb fermesa la Lliga.

El conjunt andalús liderat per Gameiro (13 gols) viatjarà a Barcelona i arribarà aquest diumenge al Camp Nou encadenant set partits de Lliga sense perdre que li permeten ser el cinquè classificat, però amb la nota negativa de no haver guanyat cap duel de competició regular a domicili. Aquest dijous, els sevillans van perdre a Noruega contra el Molde (1-0), però van obtenir la classificació per als vuitens de final de l’Europa League.

Unai Emery és conscient de la dificultat de puntuar al Camp Nou i ha comentat davant els mitjans de comunicació: "Un equip com el Barça té menys defectes que altres, però has de buscar-los i forçar-los. Tenim un dèficit important fora de casa, però ens motiva i il·lusiona l’oportunitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut