Els 18 convocats per enfrontar-se al Sevilla

Els 18 convocats per enfrontar-se al Sevilla

Luis Enrique ha fet pública un convocatòria de la qual han quedat fora Masip, Douglas, Sandro, Adriano i Vermaelen, a banda del lesionat Rafinha

El FC Barcelona rebrà aquest diumenge el Sevilla al Camp Nou (20.30 hores) amb l’objectiu principal de seguir mantenint l’avantatge de vuit punts respecte del segon classificat, l’Atlètic de Madrid. El rival es presenta amb la carta d’haver estat l’últim capaç de batre l’equip blaugrana i, per tant, la concentració serà màxima. A més, el Barça té un al·licient més per a aquest partit, ja que pot igualar el rècord de 34 partits imbatuts del Reial Madrid del curs 1988/89.

Luis Enrique ha fet pública la llista dels 18 jugadors que afrontaran el partit contra el conjunt andalús. Masip, Douglas, Sandro, Adriano i Vermaelen n'han quedat fora, a banda del lesionat Rafinha.

Així doncs, la convocatòria completa és la següent: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut