Rayo Vallecano – FC Barcelona: La Lliga no admet descans a Vallecas

Rayo Vallecano – FC Barcelona: La Lliga no admet descans a Vallecas

(21.00 hores, C+Liga) El líder del campionat visita aquest dijous el barri madrileny amb l’objectiu de mantenir la comoditat a la classificació i sumar ja 35 partits sense perdre

Sense treva. La Lliga no admet descans, i menys per a un líder que aquest dijous visita l’estadi de Vallecas amb els objectius clars: continuar amb 8 punts d’avantatge respecte al segon classificat i encadenar 35 partits seguits sense perdre, amb què se superaria el rècord del Reial Madrid 1988/89.

Després de la victòria de diumenge contra el Sevilla (2-1), el Barça s’enfronta al Rayo Vallecano abans de jugar diumenge a Eibar. El ritme de competició és elevat des de fa diverses jornades i, a mesura que passen les setmanes, la regularitat de l’equip té encara més mèrit. En aquesta 27a jornada intersetmanal, l’Atlètic de Madrid va superar dimarts la Reial Societat (3-0) i va situar-se cinc punts sota del conjunt blaugrana.

Per visitar Vallecas, Luis Enrique no pot comptar amb el sancionat Dani Alves, mentre que Adriano i Vermaelen han tornat a una convocatòria. El tècnic asturià ja ha avisat que el Barça “no es pot refiar del Rayo”. El preparador blaugrana ha tingut paraules d’elogi per a un Paco Jémez que té una aposta clara pel futbol ofensiu.

L’entrenador del club madrileny ha pronunciat en roda de premsa que “els tres jugadors que té el Barça a dalt no els té ningú”. “Intentarem treure’ls la possessió i fer-los mal quan tinguem la pilota”. El Rayo acumula set partits sense perdre però es troba en plena lluita per deixar enrere la zona de descens i recentment ha patit les lesions de dos homes importants com Pablo Hernández i Miku. Així doncs, la punta de l’atac l’ocuparan Manucho o Javi Guerra. A la plantilla madrilenya també destaca la influència de Trashorras en el joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut