SD Eibar - FC Barcelona: Ipurua enfoca el tram decisiu

SD Eibar - FC Barcelona: Ipurua enfoca el tram decisiu

(16 hores, Canal + Liga) Els blaugranes visiten aquest diumenge un dels equips revelació de la Lliga amb la missió de seguir liderant la classificació, com a mínim, amb vuit punts d’avantatge

La Lliga és la protagonista aquesta setmana i Ipurua acull el tercer duel de la competició regular en set dies. Després de la victòria davant del Sevilla (2-1) i la golejada davant el Rayo Vallecano (1-5), els de Luis Enrique visiten aquest diumenge (16 hores) un estadi complicat, no només per les seves dimensions i la seva afició, sinó també per un equip que es fa fort a casa. El Barça arriba al duel amb una ratxa espectacular d’imbatibilitat. I és que els blaugranes ja sumen 35 partits consecutius sense perdre i aspiren a seguir augmentant la ratxa per continuar liderant la classificació de la Lliga, com a mínim, amb vuit punts d’avantatge respecte del segon, l’Atlètic de Madrid, que juga a partir de els 20.30 hores. A més, tot i l’exigència de les tres competicions, els blaugranes estan intractables i encadenen deu victòries consecutives a la Lliga.

Els de Luis Enrique, conscients que després del partit contra l’Eibar restaran els últims deu partits de Lliga, volen sumar tres punts més que els apropin un pas més cap a l’objectiu de revalidar el títol de Lliga. Luis Enrique va admetre en roda de premsa que “l’Eibar és una de les sorpreses agradables d’aquesta Lliga” i els seus homes hauran d’estar atents per superar un rival que la temporada passada va mostrar una bona oposició. Per a aquest partit, el tècnic asturià no podrà comptar amb el trident complet, ja que Neymar Jr serà baixa per sanció –acumulació de targetes. Tampoc podrà disposar dels lesionats Douglas, Rafinha i Adriano, ni tampoc amb el descartat Masip. L'asturià haurà d'excloure un jugador abans de l'inici del duel després de convocar 19 jugadors per a l'enfrontament.

Un rival fort a casa

L’Eibar, per la seva banda, torna a ser l'equip revelació de la Lliga i, tot i que arriba al duel després d’encadenar tres derrotes consecutives, el cert és que el conjunt basc està realitzant una bona temporada. Sobretot a Ipurua, on ha sumat 24 punts dels 36 totals que ha obtingut a la Lliga, i se situa al vuitè lloc de la classificació. El tècnic José Luis Mendilibar va assegurar que “espera poder tutejar el Barça”, tot i que per guanyar “hauran d’estar endollats i que el Barça no estigui bé”. Mendilibar recupera per al duel Capa i Luna, mentre que no podrà comptar amb Lillo per sanció ni tampoc amb Jaime, Ekiza, Keko i Jota per lesió. El perill basc arribarà, sobretot, de les botes de Borja Bastón, màxim golejador de l’equip amb 16 gols. La part final de la Lliga s’apropa i Ipurua comença a enfocar el tram decisiu del campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut