RSC Anderlecht – FC Barcelona: Revenja europea amb la final four de Nió a l’horitzó

RSC Anderlecht – FC Barcelona: Revenja europea amb la final four de Nió a l’horitzó

18 hores (Bein Sport): Els nois de Gabri busquen el passi per la final four a partit únic a Brussel·les En el record està el partit de la temporada passada als vuitens on els belgues van eliminar al Barça (1-0) que eren els vigents campions

Moltes vegades el destí et dona segones oportunitats per refer-te. El Juvenil A en té una aquest dimarts (18 hores / Beins Sport) contra l’Anderlecht als quarts de final de la UEFA Youth League. Els de Gabri es juguen a partit únic el passi per la final four de Nió contra el seu botxí de la temporada passada, també a Brussel·les, quan els blaugrana van perdre per 1 a 0 i van quedar eliminats. Els aires de revenja i l’objectiu de tornar arribar a una final four estan en joc.

Motivació extra si s’escau

Els nois de Gabri Garcia arriben al moment clau amb la millor ratxa des de l’inici de temporada amb set partits sense conèixer la derrota. A més, encara es mantenen invictes a Europa. Gabri no podrà comptar amb els lesionats Morer i Tur, i tampoc amb Cururella i Montes, sancionats, ni Chumi, amb la sub17 espanyola. Qui si que s’ha sumat a la convocatòria del juvenil és el jugador del filial, Sergi Palencia, que cobrirà les nombroses baixes a la defensa. Enfront estarà l’Anderlecht, l’últim botxí europeu dels blaugrana la temporada passada (1-0) amb un solitari gol de Leya Iseka. Ara el Juvenil A blaugrana vol venjar-se d’aquella derrota i aconseguir el passi per la preuada final four de Nió, on seran els quatre millors equips de la competició. En cas d’aconseguir-ho es compliria el doble objectiu i els de Gabri podrien somiar amb revalidar el títol de la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut