Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Entrades assignades per anar al Vicente Calderón

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Entrades assignades per anar al Vicente Calderón

El Club ofereix als 1.373 socis que han fet el procés de sol·licitud un viatge de dia en autocar per 29,50 euros i un en AVE per 99 euros amb garantia de que ningú es quedi sense plaça

Tots els socis que han sol·licitat una entrada pel partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà al FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid a l’estadi Vicente Calderón el dimecres 13 d’abril, podran assistir al partit donat que no serà necessari que esperin a cap sorteig, en no haver-se esgotat el paquet d’entrades que disposava el Club un cop ha finalitzat el termini aquest dimarts a les 19 hores.

En total, han estat demanades 1.373 entrades, agrupades en les 627 peticions que s’han fet a través del lloc web, mentre que hi havia 1.796 localitats a disposició d’aquest col·lectiu. Cal recordar que les entrades son nominals i intransferibles. A les entrades apareixerà el nom del soci que hagi estat assignat i per tant és qui haurà de fer-ne ús. El Club es posarà en contacte aquest dijous amb els socis inscrits per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

El Club posa a disposició de tots aquests socis la possibilitat de fer un viatge de dia a uns preus molt interessants, a través de FCBViatges. La primera opció, més econòmica, és el viatge en autocar, a un preu de 29,50 euros. Els socis que ho desitgin també poden optar pel tren, amb un viatge d’anada i tornada en AVE el mateix dia al preu de 99 euros.

El Club també ofereix opció de viatge a penyistes (35,50 euros en autocar i 145 en AVE) i a no socis acompanyants (44 euros en autocar i 181 en AVE).

La data límit per a fer la inscripció és l’11 d’abril a les 17 hores per les peticions de viatge en autocar i el  8 d’abril a les 12.00 hores pel viatge en tren. En totes dues opcions, el viatge està garantit i no hi ha risc de que ningú es quedi sense plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut