Obama expressa el desig que les seves filles coneguin Messi

Obama expressa el desig que les seves filles coneguin Messi

De visita oficial a l'Argentina, comenta: "Les meves filles coneixen el Papa Francesc; ara volien conèixer Messi, però encara no he pogut arreglar-ho"

El president dels Estats Units, Barack Obama, de visita oficial a l'Argentina, va parlar del jugador del Barça Leo Messi, un dels símbols esportius del país. En concret, Obama, que es troba a l'Argentina després de la seva històrica visita a Cuba, va expressar el desig de les seves filles Malia i Sasha de conèixer el jugador del Barça, que actualment es troba concentrat amb la seva selecció.

En referència amb els argentins il·lustres, Obama va comentar: "Les meves filles coneixen el Papa Francesc; ara volien conèixer Messi, però encara no he pogut arreglar-ho." Tant Malia com Sasha han practicat el soccer i són aficionades a aquest esport. Poc després, a la mateixa xerrada amb joves emprenedors argentins, també va tenir elogis per a Manu Ginóbili, un altre reconegudíssim esportista argentí, que juga als Spurs de l'NBA, una competició molt seguida per Obama.

Una altra referència a Leo, el 2011

Aquesta no és la primera vegada que la màxima autoritat nord-americana es refereix a Leo Messi en un acte públic. El 2011, Obama ja es va comparar amb el '10' del Barça, durant la recepció oficial dels campions de la Major League Soccer (MLS), els Colorado Rapids. Llavors, el directiu dels Rapids, Jeff Plush, va obsequiar el mandatari amb una samarreta de l'equip de Denver amb el número '10', "reservat al líder de l'equip". Obama, en rebre aquest regal, va respondre: "Com jo i Messi, al mateix nivell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut