Gerard Piqué i Jordi Alba empaten contra Itàlia

Els dos defenses blaugranes han participat en el duel de la selecció espanyola a terres italianes

Gerard Piqué i Jordi Alba són els dos jugadors del primer equip del FC Barcelona que han participat aquest dijous en el partit amistós entre la selecció espanyola i la italiana (1-1). Piqué ha jugat com a titular i ha vist una targeta groga en el minut 73, mentre que Alba ha entrat al terreny de joc en el minut 78, substituint a Juanfran.

Marc Bartra ha vist el partit des de la banqueta junt amb Sergi Roberto, que haurà d’esperar al següent amistós d’aquest diumenge a Rumania per viure el seu possible debut amb el combinat absolut.

Udine ha estat l’autor del gol dels italians (minut 66) i Aduriz ha respòs ràpidament rematant una pilota a l’interior de l’àrea (minut 69).

Munir i Arda Turan també tenen minuts

El davanter del Barça, Munir, ha estat la referència en atac del combinat espanyol sub-21, que ha caigut davant Croàcia (0-3), en un partit de classificació de l’Eurocopa.

Aquest dijous, Arda Turan també ha jugat en la victòria de Turquia davant Suècia (2-1). El migcampista blaugrana ha estat titular i ha sortit del camp al minut 90, substituït per Olcay Sahan).