Sergi Fernández seguirà al Barça Lassa fins al 2018

Sergi Fernández seguirà al Barça Lassa fins al 2018

El porter blaugrana, que finalitzava el contracte el pròxim 30 de juny, amplia la seva vinculació per dues temporades més Va arribar l’estiu del 2010 i ha aconseguit un total de 15 títols compartint porteria amb Aitor Egurrola

Sergi Fernández seguirà defensant la porteria del Barça Lassa d’hoquei patins dues temporades. I és que el club ha fet efectiva la clàusula de renovació del ‘10’ blaugrana i la vinculació entre Fernández i el Barça s’allargarà fins al 30 de juny del 2018. El porter de Calvià (Mallorca) però criat a Caldes de Montbui porta sis temporades al primer equip del Barça Lassa i un cop acabi el seu contracte ja sumarà vuit cursos a l’entitat blaugrana, que s’assegura els serveis d’un dels millors porters del món.

Binomi perfecte

I és que Sergi Fernández ha anat creixent cada any que ha passat al Barça Lassa. Comparteix brillantment la porteria amb Aitor Egurrola i en les últimes temporades les seves actuacions han estat cabdals per guanyar títols. Per exemple, el curs 2014/15, a la Final Four de la Lliga Europea va disputar dos partits molt complets i va ajudar els seus companys a aixecar la 20a Copa d’Europa de la secció. Més recentment, a Reus el passat mes de febrer, va completar una Copa del Rei magnífica amb tan sos dos gols encaixats en tres partits. Així doncs, la porteria del Barça Lassa, ja sigui amb Egurrola o Fernández, seguirà sent d’un nivell elevadíssim.

15 títols

Fernández va arribar al Barça l’estiu del 2010 procedent del Club Patí Vic, equip en què va fer unes grans temporades. Des de la seva arribada Sergi Fernández ha guanyat 15 títols a la disciplina catalana: 3 OK Lligues, 2 Lligues europees, 3 Copes del Rei, 5 Supercopes d’Espanya, 1 Copa Continental i 1 Copa Intercontinental. El gran repte del porter de les mil i una acrobàcies sota els pals serà arribar als 17 un cop acabi la temporada, ja que encara hi ha en joc l’OK Lliga i la Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut