El filial, a un pas de la Lliga

El filial, a un pas de la Lliga

El Femení B va golejar el Sant Gabriel i es troba a només un punt de guanyar el títol de Segona Divisió

Una nova jornada rodona del planter blaugrana femení. Especialment per al filial, que queda amb el campionat de Segona Divisió a tocar.

Sant Gabriel – Femení B (1-5)
I és que les noies de Zoe García, amb moltíssimes ocasions al primer temps, es van imposar amb claredat a Sant Adrià del Besós gràcies als gols d’Aitana Bonmatí (2), Irina Uribe, Pilar Garrote i Sandra Hernández. Aquest triomf, combinat amb la derrota del Seagull, situa l’equip a tan sols un punt del títol de Lliga, quan només queden tres jornades per al final. El següent compromís serà contra el Pallejà a la Ciutat Esportiva.

Juvenil-Cadet – Pontenc (15-0)
El conjunt dirigit per Albert Tauste també es acostar al campionat amb una altra victòria incontestable. En un partit controlat i jugat amb concentració, Clàudia Pina es va apuntar 8 gols. La resta van ser obra de Laura Linares, Sonia del Mar Perlaza (3), Maria Benedicto, Marta Vilarrasa i Abril Moreno. Les blaugrana segueixen tenint sis punts d’avantatge al capdavant de la classificació quan queden sis jornades.

Infantil-Aleví – Espanyol (5-1)
Ja campiones, les de David Forcat van vèncer amb autoritat el derbi en el torneig complementari. En un primera meitat igualada, l’Espanyol –molt tancat- es va avançar al segon quart, però la reacció culer va ser fulgurant. Alicia Infante, Jordina Colomer, Carla Aceituno (2) i Bruna Vilamala van segellar la remuntada en una segona part decantada cap al bàndol local. El Barça suma dos triomfs en dues jornades de la lligueta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut