Bon paper al Campionat d’Espanya Infantil de patinatge artístic

Bon paper al Campionat d’Espanya Infantil de patinatge artístic

El FC Barcelona ha competit amb set patinadores i ha aconseguit un or i una medalla de bronze

Aquest cap de setmana, a Jaca, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Infantil i també la Copa Federació, que ha comptat amb set patinadors del FC Barcelona i en el qual les patinadores blaugrana han aconseguit dues medalles, una d’or, de Maria Rodríguez en categoria Júnior segona, i una de bronze per a Fanny Maria en categoria Basic Novice, competició en la qual van participar 51 patinadores.

D’altra banda, Erika Riera, va acabar en el quart lloc també en la categoria Basic Novice, mentre que Martina Puggalí va acabar en la 27a posició. Finalment, ja diumenge, i en la categoria dels més menuts, la categoria Debs, Júlia Rodríguez va acabar amb com novena classificada, i la seva companya Alexandra Martínez va acabar desena. Pel que fa a Alba Ribera, va ser divuitena i Berta Guinovart va acabar en la vint-i-sisena posició.

La pròxima competició serà el Campionat d’Espanya de Ballet, que se celebrarà a Logronyo el cap de setmana del 7 i el 8 de maig. En aquest certamen hi participaran dos equips blaugrana, el Barça Toons i el Barça Artistic Team.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut