L’equip paralímpic de futbol 7 dels Estats Units visita les instal·lacions del FC Barcelona

L’equip paralímpic de futbol 7 dels Estats Units visita les instal·lacions del FC Barcelona

El grup d’esportistes americans, acompanyat del cònsol general dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, ha fet un recorregut per l’Estadi i el Museu del Club

L’equip paralímpic de futbol 7 dels Estats Units ha visitat aquest dimecres al matí les instal·lacions del FC Barcelona. Els jugadors, acompanyats del seu tècnic i també del cònsol general dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, han iniciat el seu recorregut pel Camp Nou, on s’han mostrat especialment interessats en el significat del més que un club, per seguidament dirigir-se al Museu barcelonista.

Aquesta visita s’ha dut a terme en el marc de la celebració de l’IFCPF Pre-Paralympic Tournament Salou 2016, la competició més important de l’any de futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, que va començar el 30 d’abril i que finalitzarà el 7 de maig i que té lloc al Complex Esportiu de Futbol de Salou.

L’IFCPF Pre-Paralympic Tournament acull les millors seleccions internacionals que participaran en els Jocs Paralímpics Rio 2016 al mes de setembre. Així, reunirà prop de 220 esportistes i tècnics de set països: l’Argentina, el Brasil, els Estats Units, la Gran Bretanya, Holanda, Irlanda i Ucraïna. El torneig serveix com a preparació per als Jocs Paralímpics de Rio 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut