El Cadet del FC Barcelona es proclama campió de Lliga

Doble jornada de Lliga a les categories inferiors, que ha permès aixecar el títol de Lliga al Cadet dirigit per Pep Ruiz

Cadet: EFS Comtat d’Urgell 0 – FC Barcelona 5

El Cadet blaugrana es va proclamar matemàticament campió de Lliga en vèncer l’EFS Comtat d’Urgell per 0-5. Els blaugranes van dominar durant tot el matx, i l’al·licient de proclamar-se campions de Lliga va ser suficient perquè els nois dirigits per Pep Ruiz derrotessin l’equip lleidatà. D’aquesta manera, els blaugranes van emportar-se el títol de Lliga quan encara quedaven tres jornades per jugar-se i treure 11 punts al segon classificat.

Cadet: Catgas Santa Coloma 7 – FC Barcelona 1

Dura derrota dels blaugranes, que després d’aixecar el títol de Lliga van caure de manera clara a la pista dels colomencs. Tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Roger, els blaugranes van encaixar tres gols a la primera part, i així va finalitzar la primera part.

Els blaugranes van mirar de reaccionar a la tornada dels vestidors, però res del que van provar va sortir i els gols dels locals van anar minvant les opcions de remuntada i el resultat final de 7-1 és just pel que es va veure a la pista. Aquesta derrota és un toc d’atenció per als barcelonistes de cara al Campionat d’Espanya, que començarà d’aquí a un mes i ha de servir per sortir concentrats en cada partit disputat.

Infantil: CFE Esparreguera 0 – FC Barcelona 11

Els blaugranes van dominar el partit des de l’inici i les ocasions van anar caient a poc a poc. Otto va obrir el marcador al minut quatre després d’un xut des de fora de l’àrea. Sergi i Kike van tornar a marcar i tots dos equips van anar als vestidors amb un marcador de 0-3.

Però a l’inici de la segona part, Aniol va fer el quart quan només s’havien jugat els primers 30 segons i tot just treure de mig del camp, Garvin va fer el cinquè. El domini era absolut i els gols van anar caient l’un darrere l’altre fins a arribar al 0-11 definitiu, que demostra la gran superioritat dels blaugranes i que els va permetre reposar-se de la derrota de la setmana passada.

Aleví: CFS La Unión 0 – FC Barcelona 6

El domini del partit va ser absolut per part blaugrana des de bon inici. Els blaugranes movien molt bé la pilota, seleccionant les opcions de xut correctament i sense deixar que el rival pogués desplegar el seu joc. Però tot i el clar domini durant els primers 15 minuts, la falta d’encert blaugrana va fer que els dos equips marxessin al vestidor amb un solitari gol del barcelonista Dani al minut cinc.

A la segona part, el guió del partit va continuar en la mateixa línia però va canviar l’encert de cara a porteria. Adri i Víctor van marcar dos gols que va donar tranquil·litat al joc del FC Barcelona. Els colomencs no van gaudir de gaires oportunitats i dos gols pràcticament seguits d’Adri i Luis van sentenciar el partit. Roger va marcar l’últim i definitiu gol per deixar el marcador en un clar 0-6.

Aleví: FC Barcelona 10 – Palau Solità i Plegamans 1

El plantejament culer era molt clar des de bon començament del partit i el domini en el joc era total dels jugadors dirigits per l’Albert Seró. Els blaugranes movien bé la pilota, amb combinacions llargues i finalitzant al moment adequat per tal d’evitar contracops dels jugadors rivals. Gràcies al domini del FC Barcelona, el marcador a la mitja part era de 6-0.

El matx va continuar de la mateixa manera durant la segona part i els gols van arribar per part blaugrana. Els de Palau Solità i Plegamans van marcar el seu únic gol gràcies a un xut per tot l’escaire que el porter blaugrana no va poder fer res per aturar.