Santa Teresa CD – FC Barcelona Femení: Per prendre la iniciativa

Santa Teresa CD – FC Barcelona Femení: Per prendre la iniciativa

11.45h, beIN Sports: L’equip reprèn la Lliga en un partit avançat de la 26a jornada que pot posar pressió al líder

Després d’una nova i definitiva aturada, la Lliga femenina inicia el seu esprint final aquest cap de setmana. El Barça enceta la 26a jornada aquest dissabte al migdia al camp del Santa Teresa, a Badajoz. És un partit avançat que pot servir per prendre la iniciativa i posar pressió al líder. Ara mateix, l’Athletic Club té un punt més i visitarà diumenge a la Reial Societat en un decisiu derbi basc.

El conjunt blaugrana viatjava aquest divendres a Extremadura amb 16 jugadores. Bárbara Latorre, ja recuperada de la seva lesió en un bíceps femoral, era la principal novetat de la convocatòria. Les baixes culers són Cristina Baudet, Esther Romero, Leire Landa i Andreia Norton. A més, Sandra Hernández, Andrea Falcón i Nuria i Pilar Garrote jugaran amb el filial.

El Femení arriba a la cita en el millor moment de la temporada, després d’encadenar set victòries consecutives. Ara bé, ni l’entrenador Xavi Llorens ni Miriam Diéguez es refiaven a la prèvia d’un rival que es fa fort a casa. Al Santa Teresa, en una dinàmica negativa de resultats, li falten dos punts per certificar matemàticament la permanència. El marcador de la primera volta va ser 5-1 a favor de les barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut