Sèniors que també practiquen l’hoquei herba

Sèniors que també practiquen l’hoquei herba

La secció amateur de l’hoquei herba compta amb un equip de mares de jugadors de la secció format l’any 2013

La secció d’hoquei herba ja ha acabat la temporada. El primer equip masculí va aconseguir l’ascens a la Divisió d’honor A, mentre que el femení va mantenir la categoria a la Primera Divisió. A banda dels primers equips i els equips de formació, la secció compta amb un equip de mares de jugadors des de l’any 2013.

A poc a poc, i amb constància, totes elles han anat aprenent a jugar a hoquei herba, sense experiència prèvia en aquest esport i ja són gairebé 50 mares les que hi prenen part. El seu joc ha anat evolucionant amb tècnica i tàctica en els dos cops per setmana que s’hi entrenen i han trobat beneficis en la seva salut, han fet amistats i han compartit experiències.

El passat cap de setmana, del 20 al 22 de maig, va tenir lloc el IV Trofeu Internacional de mares organitzat pel Club Egara. L’equip blaugrana, que va preparar-se molt, va tenir una participació molt destacada, tot i que al ser un torneig en què regnava el Fair Play, no hi havia classificació final. Cal destacar la presència d’equips de França, Alemanya, Holanda i de diferents països de Sud-Amèrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut