'Guillem Albà & La Marabunta', al Teatre Condal amb descompte especial per a socis

'Guillem Albà & La Marabunta', al Teatre Condal amb descompte especial per a socis

Del 8 al 10 de juliol del 2016. 14 € per a totes les funcions en compres realitzades abans del 13 de juny

MARABUNTA’ és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.

MARABUNTA’ és l’exitós treball de GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA. Un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Esquetx a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Hi sou convidats.

Dalt l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar. GUILLEM ALBÀ. Mira’l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per a res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.

Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp. THE ALL IN ORCHESTRA. Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden un as a la màniga. All in. Passeu. Què voleu prendre? Feu-vos un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena. Són ‘MARABUNTA’. L’espectacle total.

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts.

 [[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/1375-guillem-alba-la-marabunta.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=CON52&idRecinto=CONDAL::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut