Acord dels Veterans Basket FCB i la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

Acord dels Veterans Basket FCB i la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

L’acord entre l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona i la Fundació Josep Carrera pretén dur a terme diverses accions per lluitar contra la leucèmia

El passat 19 de maig els Veterans del Barça de Bàsquet i la Fundació Josep Carreras (FJC) van firmar a la sala de premsa del Palau Blaugrana un acord de col·laboració per lluitar conjuntament contra la leucèmia. Una associació que pretén amplificar la gran tasca que va duent a terme des de fa 28 anys la Fundació Josep Carreras, per tal de trobar la cura definitiva d’aquesta malaltia.  

Entre les diverses activitats que es duran a terme hi haurà un partit benèfic, el Trofeu Nacex, entre els veterans del Barça i el Maccabi de Tel Aviv, així com la presència de la FJC en les samarretes dels tres equips dels Veterans del Barça. El senyor Josep Carreras va valorar positivament aquest acord: “Els esdeveniments i activitats en els quals participeu conformen situacions idònies per poder amplificar el treball que duem a terme amb determinació i acabar algun dia amb aquesta malaltia de forma definitiva”. “Eren molts els vincles que ens unien amb la FJC”, va concloure el president del Barça Veterans, José Luis Galilea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut