El FC Barcelona Lassa té la millor defensa del play-off de la LNFS

El FC Barcelona Lassa té la millor defensa del play-off de la LNFS

Amb només dos gols encaixats, els blaugranes són el millor equip defensiu de la LNFS al play-off

El FC Barcelona Lassa va sumar el primer punt de les semifinals de la LNFS en derrotar per 3-0 el Magna Gurpea. D’aquesta manera, els blaugranes estan a només un punt de colar-se a la final de la Lliga i intentar reconquerir un títol que s’escapa des de fa dos anys. I els blaugranes volen fer bona la dita que els atacs guanyen partits, però que les defenses guanyen els campionats.

En finalitzar la Lliga regular, els jugadors de Marc Carmona van ser la tercera millor defensa de la competició amb 78 gols encaixats en els 30 partits disputats amb una mitjana de 2,6 gols encaixats per matx. Però al play-off, els blaugranes estan millorant aquestes xifres i de llarg. En els tres partits disputats fins ara, els dos dels quarts de final i l’únic a les semifinals, els culers només han recollit la pilota del fons de la xarxa en dues ocasions amb una mitjana de 0,66 per matx disputat, molt lluny dels altres semifinalistes.

Pitjor defensa a les semifinals

El seu rival a les semifinals, el Magna Navarra és l’equip més golejat dels últims quatre que aspiren a guanyar la Lliga. Si la seva mitjana a la Lliga regular era de 2,83 gols encaixats, al play-off ha augmentat als 4,0 en els quatre partits que els navarresos han jugat fins ara, tres als quarts de final i un a les semis.

Perill per al Movistar Inter

Per la seva banda, la millor defensa del campionat durant la Lliga, el Movistar Inter, ha vist com  ha empitjorat quan es juguen les eliminatòries pel títol. Els madrilenys van rebre 57 gols en els 30 partits jugats durant la Lliga, però al play-off els de Jesús Velasco ja han vist com el seu porter recollirà la pilota nou vegades, amb una mitjana de tres per partit. I el pitjor per al Movistar Inter és que van perdre el primer partit de semis i s’ho hauran de jugar tot a la pista del Palma Futsal al segon partit de la sèrie.

El Palma Futsal, amb números molt semblants

Els mallorquins del Palma Futsal tenen uns números molt semblants als de la Lliga. En els quatre xocs que han jugat de la posttemporada, han estat batuts en vuit ocasions i s’acosta molt a la mitjana de la Lliga regular de 2,66 per matx. El millor per als illencs és que si guanyen dijous es colaran per primera vegada a la seva història per jugar una final de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut