Oferiment dels títols a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona

Oferiment dels títols a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona

El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la comitiva que ha portat a la basílica els quatre títols aconseguits aquesta temporada

El FC Barcelona ha ofert aquesta tarda la Lliga, la Copa, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs a la Mare de Déu de la Mercè. I ho ha fet en un acte que s’ha dut a terme a la Basílica de la Mercè, a Barcelona,amb representants del Club i de la Germandat. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident primer Jordi Cardoner i els membres de la Junta Directiva Emili Rousaud i Oriol Tomàs, han estat rebuts a l’entrada de la Basílica pel rector consiliari de la Basílica de la Mercè, Joan Martínez Porcell, i pel president de la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè, Ignasi Riera, que han dit unes paraules.

També ho ha fet el president Bartomeu, que ha comentat que “amb aquesta visita s’ha volgut recuperar una tradició arrelada al Club durant molts anys”. A més, ha recordat la figura de Nicolau Casaus, que era qui habitualment oferia unes paraules a la verge, i ha detallat que la visita és una iniciativa novament proposada i impulsada per la demanda d'alguns socis.

Els parlaments han arribat després de l'ofrena floral del Club cap a la patrona de Barcelona, així com una fotografia conjunta al cambril de la basílica amb els quatre títols. Per concloure l’acte, el president i els membres de la Junta presents en la visita a la Basílica han visitat l’atri de la Mare de Déu de la Mercè.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut