Acord amb l’Ajuntament del Prat per implantar un projecte socioesportiu d’hoquei herba

Acord amb l’Ajuntament del Prat per implantar un projecte socioesportiu d’hoquei herba

El directiu Oriol Tomàs ha signat aquest conveni que té com a objectiu integrar, a través de l’esport, els joves del municipi en situació de vulnerabilitat social

El FC Barcelona i l’Ajuntament del Prat de Llobregat han signat avui un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a la implantació d’un nou  projecte d’hoquei herba en aquesta població del Baix Llobregat. L’acord està encaminat a coordinar els esforços per desenvolupar un projecte socioesportiu que permeti que els més joves puguin gaudir de l’esport de l’hoquei herba.

Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable de les Seccions Amateurs, ha estat el representant del Club que ha signat el conveni, mentre que per part de l’Ajuntament del Prat de Llobregat ho ha fet el seu tinent d’alcalde d’Esports, Salut Pública i Projectes Urbans, Juan Pedro Pérez.

Els principals objectius d’aquest conveni són els de fer un programa socioesportiu de ciutat per donar una alternativa esportiva a menors d’edat que es troben en situació de vulnerabilitat social, ampliar l’oferta esportiva al Prat i estrènyer els vincles de col·laboració entre l’Ajuntament del Prat i el FC Barcelona.

Aquests objectius es materialitzen en el projecte d’efectuar una activitat esportiva extraescolar d’escola d’hoquei als centres educatius del Prat, adreçada als alumnes més vulnerables i ajudar a la seva integració.

Per Oriol Tomàs, “la Junta actual dóna suport a les seccions i les veu com una part important de la tasca social que es fa al Club, perquè aquestes seccions són un centre de formació i permeten que, a través del Barça, els aficionats tinguin accés a aquests esports més minoritaris".

Per la seva part, Juan Pedro Pérez ha destacat: “Avui ens hem de felicitar tots plegats per aquest acord. L’Ajuntament del Prat dedica molts esforços a tasques d’integració a través de l’esport, i poder comptar amb la solvència i potència del Barça és tota una garantia”.  

També han estat presents en aquest acte de signatura Jaume Carreter, membre de la comissió social, i Jordi Delàs, delegat de la secció d’hoquei herba. Per la seva part, el tinent d’alcalde del Prat ha estat acompanyat del director del Servei d’Esports, Antonio Hernández

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut