Jordi Cardoner:”És necessari tancar temes judicials com el cas Neymar Jr”

Jordi Cardoner:”És necessari tancar temes judicials com el cas Neymar Jr”

El vicepresident del FC Barcelona ha aprofitat l’acte d’entrega de les insígnies d’or per explicar el pacte del Club amb la fiscalia

 

Els actes d’entrega d’insígnies d’or que el Club ha estat  celebrant  al llarg d’aquesta temporada  per distingir aquells socis que compleixen els seus 50 anys de vinculació al Barça, arriben als seus darrers lliuraments. Aquest vespre ha tingut lloc a l’Auditori 1899 la penúltima entrega d’aquestes insígnies, amb la presència del el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el proper 7 de juliol es tancaran els actes d’aquesta temporada.

En el parlament que ha dirigit als socis assistents a l’acte d’avui, Jordi Cardoner ha volgut destacar la importància sentimental de la jornada, i el fet que els socis estiguessin majoritàriament acompanyats pels seus familiars perquè “això és una clara demostració que aquest Club és una gran família i que el sentiment blaugrana es viu amb els que tens al costat”. 

El vicepresident del FC Barcelona s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva, econòmica i social del Club, i s’ha mostrat il·lusionat amb els projectes i reptes del futur com l’Espai Barça, però ha recordat també que al llarg de la història s’han hagut de superar moments complicats.

Jordi Cardoner ha agraït la fidelitat dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci –ha destacat–, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi, vosaltres vau prendre una decisió valenta i vau ajudar el Club a tirar endavant i arribar al moment actual, en què ens trobem en una situació privilegiada i líders en el món de l’esport”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard els actes de lliurament d’insígnies d’or han estat més nombrosos del que és habitual. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut