El grup més blaugrana de l’Eurocopa 2016, en joc

El grup més blaugrana de l’Eurocopa 2016, en joc

La segona jornada del grup D enfrontarà la Turquia d’Arda Turan i l’Espanya d’Iniesta, Piqué, Alba i Sergio, mentre que Rakitic i Croàcia buscaran la segona victòria contra la República Txeca

La segona jornada de l’Eurocopa ja ha començat, i aquest divendres arriba el torn del grup D. És el grup amb més color blaugrana, ja que entren en joc sis dels vuit jugadors del Barça que participen en la competició. I és que les seleccions d’Espanya, Turquia i Croàcia, amb Iniesta, Piqué, Jordi Alba, Sergio, Arda Turan i Rakitic a les seves files, respectivament, es juguen uns punts que poden ser decisius de cara al desenllaç de la primera fase i al pas als vuitens de final.

Després de les victòries d’Espanya i Croàcia en la primera jornada, els punts del segon partit marcaran la dinàmica del grup de cara a les posicions que ocupi cada equip. La jornada començarà amb un Itàlia-Suècia corresponent al grup E (15 hores), i a continuació entrarà en joc el primer blaugrana. Serà Ivan Rakitic, que amb Croàcia s’enfrontarà a la República Txeca a les 18 hores amb l’objectiu de sumar tres punts més i seguir al capdavant del grup.

Un cop finalitzi el duel entre croats i txecs, que es disputarà a l’Stade Geoffroy-Guichard, l’Allianz Rivera de Niça viurà el matx entre les seleccions d’Espanya i Turquia (21 hores). Iniesta, Piqué, Sergio i Jordi Alba es veuran les cares amb Arda Turan després d’un inici molt diferent per a ambdós conjunts. I és que el combinat de Vicente del Bosque va començar amb una victòria ajustada contra la República Txeca, mentre que els turcs van caure per la mínima contra Croàcia. El conjunt capitanejat per Arda necessita puntuar per mantenir totes les opcions de classificació, i la selecció espanyola vol fer ple de punts per certificar l’accés als vuitens.

Siguin quins siguin els resultats que es donin en la segona jornada, el proper dimarts s’acabarà de decidir la configuració del grup més blaugrana de l’Eurocopa. A banda dels sis jugadors del Barça que s’enfronten al grup D, Vermaelen, amb Bèlgica, i Ter Stegen, amb Alemanya, busquen també l’accés a la fase següent. El porter, des de la banqueta, va veure aquest dijous com el seu equip empatava (0-0) contra Polònia. Alemanya, després de la segona jornada, encapçala el grup C amb quatre punts, igualat amb els polonesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut