El Camp Nou, preparat per rebre el millor rugbi francès

El Camp Nou, preparat per rebre el millor rugbi francès

Les porteries de rugbi ja estan instal·lades de cara al pròxim 24 de juny per celebrar la final de la Lliga francesa de rugbi

Tot preparat per a la cita més important del rugbi francès. El Camp Nou es vestirà de gala per a la Final del Top 14 de la LNR el proper 24 de juny. Aquest dissabte s’han instal·lat a l’estadi blaugrana les porteries reglamentàries per viure un enfrontament que es preveu que batrà el rècord d’assistència en un partit de rugbi.

I és que les entrades estan esgotades des de fa dies, i s’espera una assistència de fins a 98.000 persones, l’aforament total de l’Estadi. L’anterior registre data del 2015, quan Wembley va registar 84.068 aficionats a la final de la lliga de rugbi anglesa. Una final que disputaran el RC Toulon i el Racing 92, després de superar les semifinals respectives.

Abidal, l’ambaixador

L’exjugador del FC Barcelona i de la selecció francesa Éric Abidal estarà present al partit com a ambaixador d’aquesta final del Top 14 a través de la seva fundació.

Abans del matx hi haurà una Fan Zone per als més de 80.000 aficionats francesos dins les instal·lacions del Camp Nou. A més, després de la disputa de la final el reconegut DJ Bob Sinclair oferirà un concert per a tots els assistents. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut