Els equips formatius de les seccions amateurs del FC Barcelona celebren la cloenda de la temporada

Els equips formatius de les seccions amateurs del FC Barcelona celebren la cloenda de la temporada

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs entreguen els diplomes commemoratius del curs 2015/16 a tots els esportistes blaugrana d’entre 6 i 18 anys en un acte al Miniestadi

Més de 700 esportistes d’entre 6 i 18 anys que pertanyen a les seccions amateurs del FC Barcelona han celebrat aquest dimecres l’acte de cloenda de la temporada 2015/16 al Miniestadi. Es tracta dels integrants que conformen l’etapa de formació, categories que comprenen d’entre els 6 i els 18 anys, de les seccions de bàsquet femení, voleibol femení, hoquei gel, patinatge artístic sobre gel, voleibol masculí, rugbi, hoquei herba i atletisme.

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, han presidit la cloenda, que ha consistit en la desfilada de tots els esportistes secció per secció, fotografia de família a la gespa del Miniestadi i l’entrega dels diplomes commemoratius. També han participat els membres de la Comissió Esportiva Seccions Amateurs, Jaume Carreter, Josep Maria Mir, Santi Torres, Josep M. Cortal, Jaume Argilés i Ferran Butxaca.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Estem molt contents dels resultats esportius, però sobretot de com esteu vivint l’esport. El Club va assumir el repte d’unir-vos a tots vosaltres, els esportistes de les seccions amateurs. Sou tant importants com els jugadors del primer equip, perquè tots porteu l’escut i des de la formació feu Barça. Estigueu orgullosos de pertànyer a aquest Club”

Declaracions del directiu responsable de les seccions amateurs Oriol Tomàs:

“A principi de temporada us vam visitar a cadascuna de les seccions amb el president, i hem treballat molt perquè les amateurs surtin reforçades. Hem aconseguit una situació envejable. Tots heu tingut un any fantàstic, heu aconseguit resultats extraordinaris, i això és el resultat de la feina ben feta"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut