Marc Carmona: “És una competició molt dura amb molts partits seguits i amb poc descans”

Marc Carmona: “És una competició molt dura amb molts partits seguits i amb poc descans”

Els protagonistes blaugranes han destacat el gran nivell dels participants en aquesta Futsal Intercontinental Cup

El FC Barcelona Lassa va arribar dimecres 22 de juny de matinada a Doha per disputar la Futsal Intercontinental Cup. Al matí els homes de Marc Carmona han aprofitat per fer un entrenament per començar a habituar-se a la pista de joc i a la tarda, el tècnic català i el capità Paco Sedano han atès els mitjans de comunicació previ de l’inici de la competició. Carmona s’ha mostrat satisfet de poder participar en un torneig com aquest: “Estem molt contents de la nostra participació en aquest torneig. Crec que hi ha vuit equips extraordinaris, amb magnífiques plantilles i amb jugadors de nivell mundial excel·lent”, mentre que Paco Sedano ha destacat el gran nivell de jugadors presents: “Aquest torneig és espectacular. Es podria fer una selecció mundial amb tots els jugadors que hi ha”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Marc Carmona

“Si ets un amant del futbol sala i estàs pel hall de l’hotel veient els jugadors que es passegen per aquí, veus que per aquí està passant alguna cosa important”

“És una competició molt dura amb molts partits seguits i amb poc descans”

“En el cas dels europeus és al final de la temporada i no és el millor moment, però molt il·lusionats de competir contra equips que normalment no pots jugar”

“Esperem fer un bon paper i poder passar a les semifinals”

“Hem entrenat molt bé aquest matí. Poca estona però molt bé. He vist els jugadors fenomenal”

“Amb els calendaris unificats entre Amèrica, Europa i Àsia permetria afrontar aquestes competicions a tots amb millors condicions”

“Si ets jugador i quan arribes aquí i et trobes el que t’has trobat a l’hotel i no et motives per jugar una competició com aquesta, és que no ets un jugador d’alt nivell. Tant és com vinguis, si has guanyat una competició o l’has perduda”

Paco Sedano

“Vàrem arribar una mica cansats a l’hotel i tristos per haver perdut la Lliga la setmana passada però hem vist tots els nostres rivals i ens han entrat les ganes de tornar a competir”

 “El nivell de motivació és altíssim i aquest torneig és la joia de la corona que ens falta al Club i suposa molt”

“Tenim moltes ganes de començar a jugar i tornar a competir. És un torneig que encara no tenim i hem vingut amb molta ambició de guanyar-lo i aixecar el trofeu”

“Hem entrenat amb ganes i és un torneig que ens motiva. És un aparador mundial i volem guanyar. Som el Barça i tenim moltes ganes de competir”

“De la primera participació del FC Barcelona al 97 fins ara, el futbol sala ha canviat molt i el Barça també”

“Al Barça si no guanyes títols no hi ha història per escriure. Volem fer història per que volem guanyar el títol. La història del Barça s’ha escrit a base de guanyar títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut