Joan Creus anuncia que deixa el seu càrrec com a mànager general del Barça de bàsquet

Joan Creus anuncia que deixa el seu càrrec com a mànager general del Barça de bàsquet

“És una etapa important i ha arribat el moment de deixar-ho. Si no aconsegueixes els objectius marcats pel Club és lògic que donis pas a altres projectes”, ha sentenciat el mànager de la secció de bàsquet

El mànager del FC Barcelona de bàsquet, Joan Creus, ha anunciat aquest dijous que plega de les seves funcions al Club. Així ho ha expressat al programa Hora B de Barça TV. “No continuaré desenvolupant el càrrec que tenia al Club”. Creus que ha explicat que la seva decisió s’ha gestat, bàsicament, per dos motius: “El primer és pels anys que porto aquí, que en són vuit. És una etapa important i ha arribat el moment de deixar-ho. I l’altre va lligada als objectius. Si no aconsegueixes els marcats pel Club és lògic que donis pas a altres projectes”.

Creus ha admès que la decisió “no és fàcil perquè estàs treballant al millor Club del món amb unes bones condicions i agraïdes, però arriba un moment que s’acaba una etapa”. Dels vuits anys que Creus ha desenvolupat el seu càrrec ha guanyat un total de 19 títols: “Tinc molt bons records, però no valores un moment puntual sinó la trajectòria. Són 8 anys i hem fet coses important i boniques i em quedo amb això”.

Creus ha reconegut que l’equip “ha estat millor respecte la temporada anterior a nivell global” i ha admès que el conjunt blaugrana “va començar la temporada sent dominadors i amb molt bon joc, guanyant la Supercopa i generant unes bones expectatives, però l’eliminació a la Copa del Rei i a l’Eurolliga va passar factura".

En aquest sentit, Creus ha recordat que “sense que serveixi d’excusa hem tingut lesions en moments puntuals i claus i això ens ha perjudicat en alguns moments, tot i que en línies generals hem fet millor bàsquet que el curs passat”. Creus ha reconegut que “un objectiu del Club és guanyar un dels tres títols importants i està clar que no hem cobert els objectius d’aquesta temporada”.

Finalment, sobre la continuïtat de l’entrenador Xavi Pascual, Joan Creus ha explicat que el tècnic blaugrana encara té un any de contracte i que ell “ara ja estarà al marge” i és el Club qui ha de prendre les decisions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut