El blaugrana Aleix Porras bat el rècord dels 400 metres tanques

L’atleta blaugrana ha aconseguit el rècord d’Europa dels 400 metres tanques al Campionat d’Espanya

Al Campionat d’Espanya Juvenil celebrat a Mataró, Aleix Porras, atleta del FC Barcelona de 16 anys, ha assolit el rècord d’Europa dels 400 metres tanques en categoria juvenil amb un registre de 50 segons i 38 centèsimes. El blaugrana tenia una millor marca personal de 51.78 i ha batut la marca que tenia fins ara el rus Egor Kuznetsov des de l’any 2011.

Raquel González, a Rio 2016

Per la seva banda, l’atleta culer Raquel González es va classificar per als Jocs Olímpics de Rio 2016 per disputar la prova dels 20 quilòmetres marxa.

Sabina Asenjo millora el rècord d’Espanya

Sabina Asenjo, la llançadora de pes del Club, va millorar el rècord d’Espanya de l’especialitat a la prova celebrada a Bilbao. La lleonesa va superar la seva anterior marca en 53 centímetres i va deixar la nova millor marca espanyola en 61,89 metres. Asenjo també participarà als Jocs Olímpics.