El grup 3 de la Segona Divisió B pren forma

El grup 3 de la Segona Divisió B pren forma

Encara queda la confirmació oficial, però després dels ascensos i els descensos als play-off, el Barça B ja pot intuir com quedarà el seu grup de la Segona B

Tot i ser un dels grups més forts de la categoria, només el Reus Deportiu va aconseguir certificar l’ascens a LaLiga2, fet que demostra la dificultat d’un play-off. El Lleida Esportiu i l’Hèrcules es van quedar a les portes a l’última eliminatòria, mentre que el Vila-real B va perdre a la primera. Tots tres, tornaran a veure’s les cares amb el Barça B.

A més, el descens del Llagostera de LaLiga2, que no només serà rival a la pretemporada, també l’enquadra en el mateix grup.

10 catalans al grup

Després del descens de l’Olot i la Pobla Mafumet, el grup perdia equips catalans. Però gràcies a l’ascens del Prat i del Gavà, a més del descens del Llagostera, fa augmentar el nombre d’equips catalans a 10. A més, també hi haurà dos nouvinguts de Tercera Divisió: l’Atlètic Saguntino i el Mallorca B.

El dubte de l’Ebro

Sumant els equips catalans, valencians i balears, encara quedaria una plaça lliure al grup. Tot fa pensar que l’Ebro (Saragossa) serà qui l’ocuparà. Històricament, els equips aragonesos també jugaven al grup 3, tot i que la temporada passada quedés enquadrat al grup 2, en què va quedar en 10a posició.

Equips que repeteixen

Barça B, Cornellà, Sabadell, Espanyol B, Badalona, L’Hospitalet, Lleida Esportiu, Vila-real B, Alcoià, València Mestalla, Eldense, At. Llevant, Hèrcules, At. Balears

Equips descendits de LaLiga2

Llagostera

Equips ascendits de Tercera

Prat, Gavà, At. Saguntino, Mallorca B

Equips que poden canviar de grup

Ebro, a falta de confirmació oficial

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut