Albert Soler: “No ens plantegem un canvi d’entrenador, sinó un canvi de model”

Albert Soler: “No ens plantegem un canvi d’entrenador, sinó un canvi de model”

“Volem agrair tota la feina que han fet junts Joan Creus i Xavi Pascual, sempre posant per davant els interessos del Club i no els personals”, ha valorat el director d’esports professionals del Club

El director d’esports professionals, Albert Soler, i el director responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, han comparegut davant els mitjans per explicar la rescissió del contracte de Xavi Pascual. Soler ha expressat que aquesta decisió “no s’ha pres perquè hi hagi hagut un detonant, sinó una reflexió d’un temps ençà”. I ha afegit: “Nosaltres sempre demanem que l’equip guanyi el màxim possible, tenint en compte que els nostres objectius principals són l’Eurolliga, l’ACB i la Copa del Rei. És veritat que feia dos anys que no complíem aquests objectius, però no ens plantegem un canvi d’entrenador, sinó un canvi de model”.

En aquest sentit, Soler ha explicat: "El Club considera que hem de tirar endavant amb una altra manera d’entendre el bàsquet i aquesta manera es decidirà amb les persones a les quals els passarem la responsabilitat quan ho decidim”. Soler ha remarcat que “el futur entrenador ha de tenir l’opció de muntar-se el seu propi equip”.

El director d’esports professionals ha aprofitat per elogiar el binomi que han format Xavi Pascual i Joan Creus com a tècnic i mànager de la secció de bàsquet respectivament: “Volem agrair tota la feina que han fet junts sempre posant per davant els interessos del Club i no els personals”.

Joan Bladé, per la seva banda, ha començat la roda de premsa fent un agraïment a tota la tasca feta de Xavi Pascual al llarg dels seus vuit anys i mig al capdavant del primer equip: “Ha estat un orgull tenir-te com a entrenador. Gràcies pel respecte que has tingut amb tots, institució, jugadors, el teu staff tècnic, ajudant, serveis mèdics, executius, directius...Gràcies pels títols aconseguits, un total de 12 més els 7 de la Lliga Catalana. Sobretot, el més important, la segona Eurolliga que vas assolir per al Club i, a més, et vas convertir en el tècnic més jove a guanyar-la. I també un títol d’aquells no escrits, però molt important, que va ser classificar l’equip per a Europa quan et vas fer càrrec de l’equip. Gràcies per tot”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut