Nova Jornada Social

Nova Jornada Social

El passat 4 de juny nois i noies de Sant Adrià van gaudir d’un dia inoblidable a les instal·lacions del FC Barcelona

El dissabte 4 de juny més de 70 nois i noies de Sant Adrià de Besòs, beneficiaris de beques menjador de la fundació Probitas, es van desplaçar al Camp Nou per gaudir d’una jornada social. Aquesta era la tercera d’una sèrie de cinc sessions englobades en el projecte Fem Valors Socials, impulsat per l’Àrea Social i la Fundació del FC Barcelona.

L’Auditori 1899 va ser l’escenari de la benvinguda, que va comptar amb l’exjugador Paco Clos, el directiu de la Comissió Social Ferran Hernández i la nutricionista del FC Barcelona Maria Antonia Lizarraga i els monitors de Futbol Net. El coordinador de l’àrea d’Atenció Personalitzada al Jugador del Futbol Formatiu, Sergio Vallecillo, va ser el conductor de l’acte, al qual també hi va assistir el president de la Penya Barcelonista Sant Adrià de Besòs, Enric Atienza, i Jordi González, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Barcelonès Est.

Havent dinat, els nois i noies van visitar el Camp Nou Experience i tot seguit van anar als camps annexes al Miniestadi, on van gaudir del ja tradicional partit a tres temps, pal de paller de la metodologia Futbol Net.

El futbol Formatiu, amb les Jornades Socials

Els nois i noies que es van desplaçar des de Sant Adrià de Besòs van tenir una gran experiència en conèixer a tres jugadors i un entrenador del futbol formatiu del Barça. Kike Saverio, Konrad De La Fuente i Alejandro Viedma van participar activament en la jornada social, assistint en tot moment els monitors de Futbol Net.  A més, Dennis Silva, segon entrenador del Juvenil B tampoc es va voler perdre aquesta experiència. Va quedar demostrat, un cop més, el compromís social i els valors dels integrants de La Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut