Última Jornada Social de la temporada

Última Jornada Social de la temporada

Nens i nenes de Lleida es van desplaçar fins les instal·lacions del Club, on van participar en una jornada social amb Probitas

Punt i final a les Jornades Socials aquesta temporada. El passat 18 de juny es van reunir més de 60 nens i nenes de Lleida a les instal·lacions del Club. Les jornades estan englobades dins del projecte Fem Valors Socials, impulsades per la Fundació FCB i l’Àrea Social i dedicades a joves becats per la Fundació Probitas.

La presentació a l’Auditori 1899 va anar a càrrec del directiu de la Comissió Social, Ferran Hernández, del coordinador de l’àrea d’Atenció Personalitzada al Jugador del Futbol Formatiu, Sergio Vallecillo, de l’exjugador Paco Clos i de la nutricionista Patricia Garrido. A més, a l’acte va assistir el vicepresident de la Federació de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud, Josep Pont i el president de la Penya Blaugrana Som un Sentiment, Daniel Rovira.

Final de temporada de les activitats “Fem Valors Socials”

Amb aquesta cinquena Jornada Social es dona per acabada una temporada plena d’activitats englobades dins del projecte Fem Valors Socials, on centenars de nens i nenes de tot el territori han pogut gaudir d’una experiència Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut