La convocatòria per jugar contra el Dépor

La convocatòria per jugar contra el Dépor

Luis Enrique ha fet oficial la llista de jugadors que viatjaran a la Corunya per disputar el partit de la jornada 34 de la Lliga BBVA a Riazor

El primer equip del FC Barcelona ja sap quins jugadors viatjaran cap a terres gallegues per afrontar el proper repte del Barça: el partit de Lliga contra el Deportivo. Per al duel que es disputarà aquest vespre a Riazor, a partir de les 20.00 hores (Canal+ Liga), Luis Enrique i el seu cos tècnic han convocat divuit jugadors. Es tracta dels porters Claudio Bravo i Marc-André Ter Stegen i dels jugadors de camp Douglas, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto i Adriano.

Una convocatòria que no compta, doncs, amb el central Gerard Piqué, que haurà de perdre’s el partit per acumulació de targetes, així com amb els lesionats Sandro, Vermaelen i Mathieu.  Arda Turan, finalment, s'ha pogut recuperar de la seva gastritis i viatja amb l'equip, mentre que el porter Jordi Masip i el lateral Aleix Vidal han estat el jugadors descartats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut