Els avantatges de desplaçar-se a la final de Copa amb els viatges del Club

Els avantatges de desplaçar-se a la final de Copa amb els viatges del Club

Tren també des de Girona, sortides d’autocar des de les quatre capitals catalanes i estacionament gratuït al Camp Nou per als seguidors que surtin des de Barcelona

FCBDesplaçaments ha preparat dos tipus de viatge per a aquells seguidors que es desplacin el diumenge 22 de maig a Madrid, per assistir a la final de la Copa del Rei que disputaran el Sevilla i el FC Barcelona.

D'una banda, hi ha l'opció del viatge amb tren AVE, a un preu de 189 € per als socis, amb sortides des de Barcelona i Girona, i també hi ha la possibilitat de desplaçar-se amb autocar a un preu més econòmic, de 39 € per als socis del Club. En els dos casos el viatge de tornada s’efectua el mateix dia després del partit.

FCB Viatges obre al públic el dilluns 16 de maig

L'agencia FCB Viatges del Camp Nou obrirà el proper dilluns 16 de maig a partir de les 10 hores. Tot i ser jornada festiva, a causa del desplaçament del cap de setmana següent a la final de Copa del Rei de Madrid, les oficines de l'agència atendrà les peticions i les tramitacions d'aquells aficionats que es vulguin desplaçar a Madrid amb els viatges del Club.

Nou tren addicional

Un cop omplerts els primers trens previstos a causa de l'elevada demanda, s'ha disposat un nou tren AVE addicional que sortirà de Barcelona a les 10.25 h. del mateix diumenge. Adjuntem el programa del viatge.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA NOU TREN++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/233/030/original/TREN_01DIA_FINAL_COPA_DEL_REI_MADRID_des_de_Barcelona_10_25_hrs_-_cat.v1463140914.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Sortides d’autocars a les quatre capitals catalanes

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, FCBDesplaçaments, a més de facilitar una sortida amb tren des de Girona que s’afegeix a la de Barcelona, organitza també per a aquest viatge a Madrid, sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

En totes les opcions, el viatge està garantit, i la data límit per fer la inscripció és el 16 de maig a les 12 hores.

Estacionament gratuït al Camp Nou

Tots aquells que es desplacin des de Barcelona a la final de Copa, ja sigui en tren com en autocar, podran estacionar gratuïtament els seus vehicles a l’esplanada del Camp Nou i des d’allà agafar l’autocar o dirigir-se a l’estació de Sants per iniciar el seu viatge a Madrid.

Altres serveis que s’oferiran en aquests viatges és el de disposar de personal d’assistència i atenció de FCBDesplaçaments durant tot el viatge i un telèfon d’atenció on es poden dirigir durant l’estada a Madrid.

Trasllat a Atocha per agafar el tren de tornada

Per als seguidors que viatgin en tren, hi haurà un espai de recollida de bitllets a les estacions de Barcelona i Girona per a aquells que no s’hagin pogut desplaçar a recollir-los abans, i també hi ha garantit el trasllat de l’estadi Vicente Calderón a l’estació d’Atocha un cop acabat el partit.

Tant els aficionats que es desplacin amb tren com amb autocar rebran un entrepà i una ampolla d’aigua en el viatge de tornada.

Descompte en el desplaçament a Granada

Aquells socis que hagin adquirit un dels viatges del Club per anar a la final de la Copa del Rei de Madrid, també disposaran d’un descompte en l’oferta del desplaçament a Granada per assistir al darrer partit del Barça a la Lliga, que tindrà lloc una setmana abans que la final de Copa.

Aquest viatge, d’anada i tornada el mateix dia del partit a la ciutat andalusa amb autocar, tindrà un preu de 24 € per a aquells que viatgin a la final de Copa amb els desplaçaments del Club, i de 35 € per a aquells socis que únicament adquireixin el viatge a Granada.

[[BOTOVERMELL::Programes de tots els viatges++i Compra::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/desplacaments::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Més informació sobre aquestes sortides al 93 521 55 19 o bé a fcbdesplaçaments@fcbarcelona.cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut