‘Som-hi tots’, el mosaic del derbi

‘Som-hi tots’, el mosaic del derbi

90.000 cartolines ompliran el Camp Nou aquest diumenge a la tarda en un partit decisiu per al títol de Lliga

Un espectacular mosaic amb el lema Som-hi tots, format per 90.000 cartolines, omplirà el Camp Nou aquest diumenge a la tarda, coincidint amb el derbi corresponent a la penúltima jornada de Lliga.

Cal recordar que el Barça-Espanyol és un duel decisiu de cara a un títol de Lliga que els culers tenen a tocar. De fet, l’equip de Luis Enrique podria ser campió de manera matemàtica aquest mateix diumenge, tot i que també depèn dels resultats dels seus perseguidors, l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. En qualsevol cas, encara que no acompanyessin els altres resultats, una victòria contra el conjunt blanc-i-blau permetria als blaugranes seguir depenent d’ells mateixos a falta d’una única jornada.

[[BOTOVERMELL::COMPRAR ENTRADES++FC Barcelona - Espanyol::http://fcbarcelona.entradas.com/sports-web/FC_Barcelona/Futbol/2015-2016/LIGA_BBVA_2015-2016/FCBARCELONA_-_RCD_ESPANYOL/?lang=ca::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::fulf37-esp::]]

Homenatge a Manel Vich

El derbi també servirà per homenatjar una persona molta estimada al Club: Manel Vich, la veu del Camp Nou durant gairebé 60 anys. Tal com es va acordar en Junta Directiva, sonarà per megafonia la seva tradicional salutació Bona tarda a tothom i benvinguts a l’Estadi, però les alineacions i els canvis s’anunciaran sense veu, a través del videomarcador. També es guardaran uns instants de silenci en la seva memòria, en presència dels seus familiars, que estaran a la Llotja Presidencial Josep Suñol.

[[BOTOVERMELL::ALLIBERA EL TEU SEIENT++FC Barcelona - Espanyol::http://www.fcbarcelona.cat/socis/seient-lliure::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::allibera-fulf37-esp::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut