Rafinha i Dani Alves, citats per a la Copa Amèrica

Rafinha i Dani Alves, citats per a la Copa Amèrica

Els dos brasilers participaran en la competició que es disputarà als Estats Units del 3 al 26 de juny, mentre que Neymar Jr no hi serà després de l’acord entre el FC Barcelona i la Confederació Brasilera

La Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ha comunicat aquest dijous la llista de 23 jugadors citats per a la disputa de la Copa Amèrica. Entre els 23 escollits hi ha dos jugadors del Barça, Dani Alves i Rafinha. Els dos blaugranes han estat citats pel seleccionador Dunga per a la competició que es disputarà als Estats Units entre el 3 i el 26 de juny, un cop acabi la temporada de les grans lligues europees. Abans, el conjunt blaugrana tancarà el curs 2015/16 amb el final de la Lliga i amb la final de la Copa del Rei.

Per la seva banda, Neymar Jr no ha entrat a la llista de la canarinha després que el FC Barcelona i la Confederació Brasilera de Futbol arribessin a un acord pel qual el futbolista blaugrana disputaria només els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro d’aquest proper estiu. Per aquest motiu, el capità brasiler podrà descansar fins a la disputa de la cita olímpica.

Rafinha tornarà a tenir l’oportunitat de jugar amb la selecció absoluta després de debutar amb el conjunt de Dunga al mes de setembre passat, i després de la lesió que l’ha tingut sis mesos fora dels terrenys de joc. En recuperar-se, el migcampista va tornar a vestir la verdeamarelha en un partit amb el combinat olímpic. Per la seva banda, Dani Alves seguirà tenint protagonisme al lateral dret brasiler. El blaugrana ha estat protagonista en els últims compromisos del combinat de Dunga, i ha estat decisiu en l’últim duel contra el Paraguai amb el gol de l’empat en temps de descompte.

A la llista de 23 convocats per Dunga hi ha altres jugadors de la Lliga espanyola, com Filipe Luis, de l’Atlètic de Madrid; Casemiro, del Reial Madrid, i Diego Alves, porter del València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut