Leo Messi: “Barcelona m’ho ha donat tot”

Leo Messi: “Barcelona m’ho ha donat tot”

Descobreix la vessant més personal del crac argentí en un reportatge anomenat ‘The World of Messi’ concedit a la prestigiosa revista ‘Sports Illustrated’

“Sempre he tingut la mateixa manera de jugar, de voler arribar a la porteria contrària sigui com sigui i si puc seguir ho intento”. Són paraules de Leo Messi i és la definició perfecta del que ha mostrat i segueix fent al FC Barcelona. La porteria rival sempre entre cella i cella, tan se val els rivals que hagi de superar, que amb el seu talent innat arriba sempre a la meta. El crac argentí ha estat protagonista d’un reportatge molt personal de la prestigiosa revista ‘Sports Illustrated’, en què es coneix el vessant més personal de Messi, des dels seus inicis fins avui.

Messi admet que va venir “amb molta il·lusió a Barcelona i amb l’objectiu d’arribar a Primera Divisió i per assolir-ho m’entrenava i m’hi dedicava cada dia, només pensava en això”.  Però el camí que va haver de recórrer no va ser gens senzill perquè, tot i que per una banda “va ser bonic perquè venia a jugar al Barça, per l’altra va ser difícil perquè ho deixava tot; els meus amics, part de la meva família, la meva infància..., i arribava a un país nou per començar de zero”. I afegeix: “Vaig créixer a Barcelona, em vaig fer i tinc la meva vida aquí. Barcelona m’ho ha donat tot”.

Messi no ha parat de conquerir competicions en tot aquest temps i s’ha convertit, juntament amb Andrés Iniesta, en el jugador amb més títols de la història del FC Barcelona amb un total de 28. A més, el crac argentí ha estat reconegut com el millor jugador del món fins a cinc ocasions amb el guardó del FIFA Pilota d’Or. Un fet que per a Messi és molt especial: “Tot i que sempre dic que als premis importants no els dono gaire importància, per a mi va ser un moment inexplicable i molt bonic pel que significa”.

El ‘10’ blaugrana explica que algun dia li agradaria “ser a Argentina pel fet de marxar tan jove i no haver pogut gaudir tant de temps a Rosario” amb la seva gent. Precisament, aquest estiu Messi tornarà a jugar amb la selecció la Copa Amèrica. Una competició especial que es jugarà per segon any consecutiu, de manera extraordinària, als Estats Units amb motiu del seu centenari. “Seria molt important guanyar-la, perquè més enllà que fa temps que no la guanyem, aquesta plantilla de jugadors es va quedar molt a prop a les finals de la Copa Amèrica de l’any passat i del Mundial fa dos anys i seria una copa molt important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut