Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

L’agraïment i la felicitació cap als socis del Club que es van desplaçar a Madrid en motiu de la final de la Copa del Rei per la seva demostració de respecte i civisme destaca entre els diferents acords de la Junta

[[DES_1]] La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària en el dia d’avui, vol fer explícit el seu agraïment i la seva felicitació als socis del Club desplaçats a Madrid a la final de la Copa del Rei per la seva nova demostració de respecte i esperit cívic, malgrat tots els condicionants que s’hi van donar en els dies previs. Aquesta actitud de la massa social blaugrana ha estat mereixedora d’elogis i reconeixement oficial per part de l’Ajuntament de Madrid i de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), entre d’altres.

La Junta també celebra que tots els socis del Club que van sol·licitar localitat per a la final hi van poder accedir gràcies a les mesures que personalitzaven l’ús de cadascuna de les entrades.

D’altra banda, la Junta ha aprovat en tots els seus extrems l’acord per ampliar fins al 2028 l’actual contracte de patrocini amb Nike, que finalitzava el 30 de juny del 2018, i que marca una fita en el futbol mundial. L’acord haurà de ser ratificat en la pròxima Assemblea General de Socis del Club, en què s’informarà dels detalls de l’aliança.

Així mateix, la Junta ha aprovat impulsar una exposició itinerant de l’Espai Barça per diferents localitats catalanes, entre el 7 de juny i el 9 de juliol, amb l’objectiu de continuar difonent el projecte de transformació de totes les instal·lacions esportives del Club. Després de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París, que ja han visitat més de 90.000 persones, i que estarà oberta fins al 31 de juliol, la Junta vol apropar el projecte al territori, amb una selecció de la informació bàsica i una explicació a càrrec de diversos membres de la Junta.

La Junta també ha aprovat l’alta d’una nova FCBEscola a la localitat de Bombai, a l’Índia, que es posarà en funcionament al pròxim mes de setembre. Es tracta de la segona FCBEscola a l’Índia i la 23a al món.

Per últim s’han aprovat els nomenaments de Josep Maria Barnils, com a directiu en cap de la Comissió Social, i Dani Sala, com a directiu de la Comissió Social responsable de Penyes.

La pròxima reunió de Junta tindrà lloc el dilluns 13 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut